Pe ce lume trăim

De Andrei Crăciun, pe
Colecționez știrile care ne explică. Dacă vreți să înțelegeți exact unde suntem, atunci e bine să știți că în ultima jumătate de an am aflat că...

Cei mai bogați opt oameni din lume au, împreună, la fel de mulți bani ca jumătate din omenire, adică peste 3.5 miliarde oameni. Da, opt oameni cât 3.5 miliarde oameni. Meritocrație, și așa.

În China, două femei s-au certat în stradă vreme de opt ore. Epuizate, ambele au leșinat înainte să se poată stabili cine a câștigat cearta.

Un politician din Taiwan a cerut ca la moartea sa să danseze cincizeci de dansatoare la bară, călare pe niște mașini de teren, care să mărșăluiască prin oraș. Sub privirile mulțimilor aclamânde, dorința i s-a îndeplinit.

Un german s-a trezit în a doua zi a anului curent și a dat să iasă din casa sa. Cineva, fără să putem ști de ce, îi ridicase însă, peste noapte, un zid în fața ușii.

În Siberia, un om fără adăpost și o femeie fără adăpost au întreținut relații sexuale pe șina de cale ferată. Întrețineau într-o poziție care o obliga pe femeie să stea cu capul pe șină. A trecut trenul și a decapitat-o. Ambii boschetari erau într-o stare de nedescris de ebrietate. Bărbatul a scăpat cu o sperietură.

Trei ruși au murit după ce au consumat lichid de parbriz marca „Moș Gerilă”. Totul pentru că s-a scumpit nepermis de mult votca.

O cioară i-a furat pașaportul unui estonian care dădea să treacă granița înspre Rusia. În afară de faptul că i-a furat pașaportul a mai și rupt o filă din el. Estonianul a trebuit să se întoarcă la el acasă.

O bunicuță din Columbia și-a returnat nepotul la maternitate motivând că este mult prea urât, și ca atare nu are cum să fie din familia lor. Nu am putut vedea poze cu bunica, pentru a elucida cazul.

Un japonez a făcut casă cu o japoneză. Douăzeci de ani nu și-au adresat niciun cuvânt (se supărase niponul pe nevastă). În acest timp au făcut și un copil, desigur.

Steven Seagal, îndrăgitul actor american din filme cu bătaie, a fost obligat de dictatorul din Belarus să mănânce un morcov, pentru a se convinge de calitatea superioară a morcovului belarus.

Citește și – Ce să facem în 2017?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!