Nicio iubire nu se stinge

De Unica.ro, pe

Iubirea este o explozie a fiinţei în mii de luminiţe,este un setiment nemarginalizat,o iluzie intangibilă, nepieritoare pe care o vezi eclipsată pe pânza eternităţii.
Aşa credeam şi eu la început , iubeam tot ce razele soarelui atingea jucăuş, zâmbeam când curcubeul îşi arată splendoarea credeam în acest sentiment asemănat cu un bagaj de senzati pline de umbre şi lumini care îmi vibrau inima. Speram ca într-o zi, din viitorul apropiat să întâlnesc iubirea adevărată însă nu-mi doream o poveste că în filme, îmi doream să-mi creez singura filă în care cunoaşteam purul sentiment, iubirea.

Eram conştientă că povestiile de iubire care încep că în filme au un final nu tocmai plăcut de aceea scriam zilnic pagina dragostei pentru a fi totul perfect.
Pe neaşteptate în mintea mea dar cu maturitate primită de inima-mi însetată, dragostea a pătruns precum umezeală în zidurile vechi, îmbătrânite. Nu mă aşteptăm că dragostea să înceapă cu un simplu dans, o simplă atingere şi o singură privire pătrunzătoare, plină de dragoste şi atât de puerilă.

Şi acum îmi amintesc cu plăcere clipele superbe petrecute cu el, totul a început precum un film de dragoste, precum o poveste scrisă. Privind în urmă pot spune că dragostea este esenţa unui trandafir care parfumează suav aerul respirat doar prin sublima tremurare a unei petale,iar când nu mai eşti demn de ea o pierzi precum un parfum ce nu persistă.

Iubirea noastră domină prin amintire, deoarece nicio iubire nu se stinge iar parfumul proaspăt al primei atingeri, emoţia primului sărut presărat pe buza rece şi oarbă şi tandreţea primelor cuvinte spuse din inimă! Chiar dacă totul s-a pierdut precum o şoaptă în adierea vântului am învăţat că dragostea este un risc nu o obligaţie!

După despărţirea crudă şi atât de neaşteptată mă simţeam singură într-un spaţiu gol şi plin de tăciune eram pierdută , disperată, inconştientă şi plină de remuşcări însă nu-mi dădeam seeama „de ce?!”

Acum, iubirea ce i-o simt este precum imaginea dansantă a unei sticle pline pe care o vede un beţiv însetat!

E refugiul meu într-o lume atât de nebună!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!