O tânără a scăpat definitiv de acnee după ce a renunțat la un obicei comun

O femeie curajoasă a documentat lupta ei cu acneea, timp de trei luni, printr-o serie de fotografii pe care le-a postat pe Imgur. Din decembrie 2016 și până astăzi, pielea ei a trecut printr-o transformare uimitoare.

Citește și – Cum scapi de cicatricile provocate de acnee cu morcovi

Tânăra a postat pe platforma de socializare nouă fotografii din care se poate vedea că în urmă cu trei luni avea o formă agresivă de acnee, iar acum este complet vindecată.

În prima fotografie pe care și-a făcut-o în luna decembrie, utilizatoarea Imgur admite faptul că nu poate ieși din casă fără machiaj și nici nu se poate abține din a-și stoarce coșurile.

femeie cu acnee

În prima săptămână din ianuarie, ea a dezvăluit că își stoarce mai rar coșurile și că de fiecare dată când are acest impuls, se spală pe față. Utilizatoarea Imgur susține că 75% din acneea ei s-a vindecat după ce a încetat să își mai spargă coșurile.

femeie cu acnee

O lună mai târziu, în februarie, tânăra a scris pe Imgur a spus că a renunțat definitiv în a-și mai stoarce coșurile, iar pielea ei este este vindecată aproape complet.

tanara

În ultima fotografie postată pe Imgur, la sfâtșitul lui februarie, ea a scris că acneea a dispărut definitv și că a fost prima dată în ultima jumătate de an când a putut să iasă din casă fără machiaj.

femeie-machiata

În toată această perioadă, ea a primit multe încurajări din partea celorlalți utilizatori Imgur, iar fotografiile ei au fost vizualizate de peste 100.000 ori.

Citește și – Scapă de mătreaţă, acnee sau iritaţii cu pudra de alaun

Foto – Shutterstock

Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Frumuseţe

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: