Tendinţele anului 2010 la Expo Ideal Mariaj

De Andra Pecingina pe

Unica.ro a vizitat Expo Ideal Mariaj chiar la deschiderea sa şi îţi prezintă tendinţele în materie de rochii, accesorii, decoraţiuni şi divertisment pentru ca tu să ai parte de o nuntă aşa cum …
… ai visat! 

La intrare vei fi copleşită de numărul şi strălucirea standurilor care te întâmpină cu oferte şi discounturi, de aceea am realizat un ghid pentru ca tu să poţi găsi exact ceea ce îţi doreşti pentru nunta ta!

Rochii de mireasă

Vei fi cucerită instantaneu de frumuseţea rochiilor de mireasă expuse la fiecare stand, de aceea îţi oferim câteva informţii cu care să începi căutarea!

Am aflat pentru tine şi tendinţele în materie de rochii de mireasă şi acestea dictează ivoire, rochii stil sirenă şi prinţesă, voaletă în locul voalului şi materiale decorate cu pene, cristale şi inserţii de dantelă franţuzească.

La White Pearl vei putea vedea şi proba rochii din organza, chiffon, tulle, tafta sau mătase, cu preţuri între 2000 şi 3800 de lei, şi pe durata târgului vei beneficia de o reducere de 10% din preţul rochiei alese.

La standul „White Lady” vei găsi rochii de mireasă din mătase, dantelă, tulle sau organza la preţuri cuprinse între 1600 şi 2900 de lei. Casa de modă Evergreen din Braşov îţi propune modele extravagante şi feminine cu preţuri între 3000 şi 8000 de lei. Rochiile cu inserţii de dantelă şi aplicaţii florale realizate manual pot avea fie o croială simplă, care urmăreşte silueta, fie o linie rafinată, cu crinolină.

Casa de creaţie vestimentară Aura TopClass Design are sediul pe Lipscani, ca majoritatea firmelor de acest fel şi la standul lor din pavilionul 15 al complexului Romexpo vei găsi rochii cu preţuri între 1500 şi 3500 de lei.

„În 2010, o mireasă vrea să fie şi prinţesă dar să iasă şi prin ceva anume în evidenţă. Ca accesoriu în plus casa Herve Mariage a scos aceste pene naturale care apar pe corset, dau un plus de modernitate şi noutate şi este unul din modelele bine vândute anul trecut şi a rămas şi anul acesta” , ne-a declarat reprezentanta casei de modă Marithe, importatoare a mărcilor Banjamin Roberts, Herve Mariage, Emmerling.

„Multe mirese cer rochii tip sirenă şi atunci creatorul Benjamin Roberts vine în întâmpinare cu diverse modele cu aplicaţii de dantelă foarte frumoase. O tendinţă este de a purta acest ivoire în locul albului imaculat şi clasic, care arată foarte bine şi scoate în evidenţă tenul mireselor, indiferent că sunt mai palide sau mai bruneţele.”

Ce se mai poartă? Rochiile clasice cu fusta foarte amplă, crinolină, trenă din tulle, corsetul acela clasic care se strânge la spate, deci o combinaţie între clasic şi modern.  La ediţia aceasta a târgului, la standul Marithe poţi beneficia de un discount de 15% la rochiile cu preţuri între 3000 şi 8000 de lei.

Mai aflăm de aici că miresele preferă uneori să nu poarte voal deloc şi aleg în schimb coafuri decorate cu cristale sau voalete elegante. „Există şi multe stiluri de voal clasic sau spaniol care merg bine cu aplicaţiile de dantelă şi cu rochiţele pe stil mai clasic”, ne mai spune reprezentanta Marithe.

Accesorii

Pantofi pentru marea ocazie vei găsi la standul Veronesse. Modelele propuse acolo sunt pantofi tip escarpen din satin sau piele împodobite cu  dantelă, tulle, ştrasuri şi cristale Swarowski, cu preţuri între 250 şi 500 de lei. Vei găsi numere între 33 şi 41 şi multe modele de sandale cu platformă, foarte comode pentru ziua nunţii tale.

Poşetele plic sau stil săculeţ retro sunt asortate modelelor de încălţăminte şi decorate cu funde din satin, cristale, tulle sau pietre preţioase.

Machiajul şi coafura miresei

Am discutat cu make-up artistul Ramona Chiriţă despre ce fel de machiaj preferă miresele.

Machiajul este „în funcţie de personalitate miresei, unele preferă machiajul natural, altele din ce în ce mai mult machiajul destul de puternic, smokey eyes chiar.”

Atunci când o femeie nu ştie exact ce machiaj să adopte pentru ziua nunţii, Ramona le spune că nu poate să realizeze o transformare radicală şi le propune un machiaj feminin şi natural, în nici un caz extravagant. Ea foloseşte produse cât mai rezistente, preferabil produse profesionale, o bază de machiaj bună care să reziste pentru ca „faţa să nu lucească în poze.”

Un machiaj profesional pentru ziua nunţii costă 100 de euro, se face la domiciliu şi Ramona Chiriţă ne mai spune un secret: „acum toate miresele vor gene false!”

Specialistul în coafură de la standul Abbate ne explică în câteva cuvinte şi tendinţele în ce priveşte coafura aleasă de o femeie pentru ziua nunţii sale. Ea ne spune că „se poartă coafurile foarte naturale, cocurile naturale, bucle, nuanţele naturale cu irizaţii de arămiu şi roşcat. În general bucle cât mai lejere!”

Verighete

La standul firmei Coriolan poţi găsi modele inedite de verighete din aur de 18 sau 14 karate, incrustate cu diamente ssau zirconiu şi chiar placate cu aur alb natural sau rodiu. O pereche de verighete din colecţia 2010, realizate din aur de 14 karate cu diamante incrustate poate costa între 1400 şi 3100 de lei.
Tot acolo poţi alege un mesaj special pe care să îl gravezi pe verighetele pentru care te-ai hotărât. Gravarea unui text pe inelul tip verighetă costă 50 de lei, iar gravarea specială a amprentei degetului tău şi a unui mesaj de dragoste costă  150 de lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2