Remodelare corporala cu Ultralipo

De Unica.ro, pe

Vara se apropie cu pasi repezi. Acum, in al doisprezecelea ceas (sa vorbim deschis, asa se intampla …
Remodelare corporala cu UltralipoVara se apropie cu pasi repezi. Acum, in al doisprezecelea ceas (sa vorbim deschis, asa se intampla de obicei), iti doresti un corp de sirena, bine definit, pe care sa-l etalezi cu mandrie pe plaja. O noutate in materie de remodelare corporala iti vine in ajutor: Rowe a lansat in Romania o metoda de remodelare corporala rapida prin cavitatie, un procedeu nou realizat de aparatul Ultralipo.

Ultralipo aduce cea mai noua tehnologie digitala cu unde acustice controlate de un soft avansat. Este un sistem dezvoltat de chirurgi plasticieni si cercetatori din lumea medicala si care revolutioneaza acum industria de beauty. Inovatia cea mai spectaculoasa pe care o propune Ultralipo este cavitatia.

Ce este cavitatia?

Cavitatia este un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare si frecventa joasa, care distrug adipocitele definitiv. Undele acustice determina dilatari si comprimari extrem de rapide care se succed in adipocit, la nivelul vacuolei de grasime, determinand aparitia unor viduri (bule cavitationale). Datorita miscarii lichidelor in timpul diferitelor faze (de expansiune si compresie), se creeaza tensiuni mari care „rup” (implozie) membrana adipocitului, iar materialul celular (grasime, reziduuri, colesterol) este preluat de limfa si drenat prin sistemul limfatic.

Terapia cu Ultralipo ofera un nou contur corporal in trei sedinte. Testele clinice demonstreaza o reducere, in medie cu 4 centimetri la prima sedinta si aproape cu 10 cm dupa trei sedinte. Terapia are efect instantaneu similar unei liposuctii chirurgicale si reduce grasimea localizata pentru totdeauna.

Ultralipo ofera trei terapii intr-un singura aparat: cavitatie, masaj ultrasonic si tratamente faciale. UltraLipo System este actioneaza pentru reducerea adipozitatilor, remodelare corporala, tratarea celulitei, slabire localizata, tonifierea pielii si lifting corporal. In cazul tratamentelor faciale, acesta realizeaza terapii de anti-aging, anticearcan, antirid, albire si atenuarea petelor inestetice de pigment de pe piele, precum si penetrarea in profunzime a produselor cosmetice.

Fiecare sedinta cu Ultralipo nu dureaza mai mult de 20-30 de minute, iar la fiecare sesiune se poate distruge numai un anumit numar de adipocite. Trigliceridele si colesterolul astfel eliberate vor incarca ficatul si rinichii. Dupa 20-30 de minute, in rinichi si in ficat se vor descarca atatea trigliceride si colesterol, cat se strang dupa o masa copioasa, cu multe grasimi. In urmatoarele 72 de ore dupa tratamentul cu ultralipo, se recomanda o alimentatie sanatoasa si riguros controlata, impreuna cu un consum insemnat de apa sau ceai. Tratamentul nu este dureros sau invaziv, nu induce efecte secundare si este o reala alternativa la liposuctia chirurgicala.

TEXT: Adina Branciulescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!