Combate dermatita cu Oxid de Cupru

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 05 martie 2020, 20:12

Tenul iti da batai de cap. De cand te stii te-ai confruntat cu probleme cosmetice si dermatologice…
Combate dermatita cu Oxid de CupruTenul iti da batai de cap. De cand te stii te-ai confruntat cu probleme cosmetice si dermatologice ? Dermatita iti suna cunoscut? Periorala sau seboreica? Nu te panica!

Exista solutii. ” Ba bine ca da „, spune Claudia Avram, cosmeticiana la Perfect Face. ” Dermatita periorala – inflamarea pielii in jurul gurii – este frecvent intalnita la femeile tinere si la cele de varsta mijlocie. In zona nasului si a gurii apar niste riduri, pe barbie o usoara inflamare, glomeruli marunti, pustule. La originea acestor procese se afla alergii,folosirea unor alifii fluorinate cu steroid, tulburari de digestie,anticonceptionale. Pe de alta parte, dermatita seboreica este o afectiune cu etiologie necunoscuta. Se manifesta prin macule eritematoase pe care se formeaza scuame grasoase de diverse dimensiuni. Apare in liziera pielii paroase a capului, regiunea intersprancenoasa, santurile naso-labiale, uneori chiar pe decolteu, in conductul auditiv extern.

Combate dermatita cu Oxid de CupruSi totusi. Exista remedii. Sunt produse care amelioreaza aspectul tenului. Masca Cupron e unul dintre el. Ea ajuta organismul sa nu mai contacteze atat de multe infectii, are efect anti-microbian si amplifica actiunea antibioticelor”, povesteste Claudia.

Tenul tau este predispus la dermatite? Atunci conteaza pe Cupron. Afla mai multe de pe www.bioproducts.ro.
Locatii: farmaciile Dona si City Pharma.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!