Ce pantofi ţi se potrivesc în funcţie de zodie

De Diana Sorescu, pe

Femeile adoră pantofii, însă fiecare avem preferinţe în funcţie de personalitea şi stilul vestimentar.Citeşte materialul de mai jos şi află ce încălţăminte se pretează zodiei tale!

Berbec

Femeia Berbec este guvernată de trăsături imbatabile: este o persoană independentă, sinceră, hotărâtă şi ambiţioasă, pasionată de ludic şi dependentă de atenţia celor din jur.

Ce pantofi ţi se potrivesc în funcţie de zodieReprezentanta zodiei este copilăroasă şi uşor răsfăţată, aşa că adoptă un stil vestimentar lejer, dar colorat, mereu cu elemente care să o scoată în evidenţă şi care să stârnească aprecieri din partea celor din jur.

Aşadar, pentru o nativă din Berbec, lait motiv-ul din sfera încălţărilor sunt balerinii cu design deosebit: comozi dar stilaţi, împodobiţi cu accesorii strălucitoare, inedite.

Recomandare: Balerini Graceland de la Deichmann, 79 Ron

Taur

Taurul este un semn zodical descris de generozitate, loialitate, dar şi încăpăţânare şi posesivitate.

Ce pantofi ţi se potrivesc în funcţie de zodie
Femeia Taur este extrem de elegantă,  însă conservatoare. Nu s-ar aventura niciodată să poarte modele insolite de pantofi doar pentru că sunt în tendinţe, iar moda le impune.

Ea are nişte repere foarte bine stabilite, ştie cu certitudine ce îi vine bine şi ce nu, ce pantofi, haine sau accesorii o pun în valoare.

Nativa din Taur are în garderobă mai multe perechi de pantofi pe care le preferă şi la care nu ar renunţă nici în ruptul capului, chiar dacă aude deseori că designul e desuet.

Pentru că preferă încălţămintea comodă dar elegantă, cu un uşor iz clasic, pantofii cu toc midi şi baretă, din materiale de top, i se potrivesc.

Recomandare: Pumps 5th Avenue, 139 Ron

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5 6

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!