Juriul X Factor în flăcări, la propriu

Nu doar concurenţii trec prin foc şi sabie la X Factor, ci şi noua generaţie de juraţi X Factor. Pentru acestea, filmările la cel de-al doilea sezon al super show-ului care va începe pe 23 septembrie la Antena 1 au fost o provocare continuă.
De la zecile de ore petrecute la audiţii, la turul de forţă din tabăra de pregătire, de la sutele de înregisztrări cu concurenţii vizionate, la filmări spectaculoase, de toate au avut parte Delia, Cheloo şi Dan Bittman. Una dintre acestea din urmră a avut loc chiar săptămâna trecută şi a fost, de departe, cea mai incitantă de până acum. Cei trei au trecut prin foc, la propriu. Cum?, telespectatorii vor putea vedea în această după amiază urmărind-o pe Simona Gherghe, de la ora 17.00 la Antena 1. O echipă a emisiunii Acces Direct a fost la filmări şi le aduce telespectatorilor imagini spectaculoase, în premieră, cu Dan Bittman, Delia şi Cheloo trecând prin flăcări.
Juriul X Factor în flăcări, la propriu
Nu au dat rolul de jurat pe cel de cascador, însă cei trei juraţi X Factor s-au descurcat de minune în faţa unei provocări pe măsura show-ului în care sunt implicaţi. Mereu surprinzător şi, din ce în ce mai spectaculos, show-ul care va debuta pe 23 septembrie la Antena 1 le va aduce telespectatorilor nu doar voci foarte bune, concurenţi carismatici şi momente memorabile, ci şi un show la puterea X, ce a presupus o întreagă desfăşurare de forţe. Telespectatorii vor vedea ce au presupus o parte dintre ele urmărind în această după amiază imagini în avanpremieră de la filmările X Factor, la Acces Direct.
Căruia dintre cei trei juraţi îi este frică de foc, cine a fost cel mai curajos şi de ce pregătiri speciale au avut nevoie, le va spune Simona Gherghe românilor, de la ora 17.00 la Antena 1.
Foto: PR

Juriul X Factor în flăcări, la propriu
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!