Zodii care au ghinion în dragoste în 2015

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 13 ianuarie 2015, 13:42
Iată care sunt nativii care nu vor avea prea mult noroc în dragoste anul acesta, dar şi cine sunt norocoşii zodiacului!

Berbec

Tu te numeri printre norocoşi. Cel puţin până în septembrie te bucuri de o viaţă amoroasă palpitantă, dar nici spre sfârşitul anului nu îţi va fi rău. Bucură-te de 2015 pentru că îţi va aduce o mulţime de surprize, mai ales pe plan sentimental.

Taur

Putem spune că tu vei avea şi noroc, dar şi ghinion în dragoste, în acest an. Mai exact, dacă în prima perioadă a anului lucrurile nu vor sta chiar grozav pentru tine, din punct de vedere amoros, din septembrie ai toate şansele să te căsătoreşti, dacă eşti într-o relaţie, sau să îţi găseşti marea iubire, dacă nu ai un partener.

Gemeni

Cu Saturn în casa dragostei, anul acesta îţi vei analiza mai mult ca niciodată viaţa amoroasă. Dacă până acum ai zburat din floare în floare, 2015 îţi va deschide ochii şi te va pune în faţa unor decizii importante. Finalul poate fi fericit sau nu…

Rac

Pentru tine, 2015 este anul senzualităţii. Saturn îţi părăseşte casa dragostei, aşadar acum e timpul să-ţi dai frâu liber emoţiilor, fanteziilor şi sentimentelor. Va fi un an bun, din punct de vedere sentimental.

Leu

Şi tu te afli printre norocoşii anului, în materie de iubire. Mai ales în lunile de vară îţi vei atinge apogeul sexual şi sunt şanse să-ţi oficializezi relaţia.

Fecioară

Din păcate tu nu vei avea prea mult noroc în dragoste anul acesta, cel puţin până prin octombrie. Însă există şi o parte pozitivă – pe cât de nefericită vei fi în dragoste în primele două trimestre ale anului, pe atât de fierbinţi îţi for fi nopţile din ultimele trei luni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!