Vedete trecute de 40 de ani cu picioare de adolescentă!

De Geo Berciu, pe
În ciuda faptului că sunt trecute de 40 de ani, frumuseţea picioarelor lor este recunoscută de o lume întreagă. Iată vedetele cu picioare de adolescentă!

Cameron Diaz se poate lăuda nu numai cu lungimea picioarelor ei, ci şi cu faptul că sunt extrem de sexy şi de bine întreţinute. Picioarele actriţei au devenit celebre în momentul în care a apărut în filmul „The Mask”, într-o rochie albă şi scurtă, dar consacrarea a venit o dată cu „Charlie’s Angels”. La cei 42 de ani ai săi, vedeta nu îşi arată deloc vârsta şi pare mai tânără cu fiecare apariţie, iar etalarea picioarelor ei în ţinute scurte poate face invidioasă orice adolescentă.

cameron-diaz-picioare-sexy

Jennifer Lopez ocupă de ani buni locuri fruntaşe în topurile privind cele mai sexy picioare de la Hollywood. Pentru acestea, diva latino depune însă ceva efort. Pe lângă exerciţiile zilnice la sală, vedeta foloseşte un exfoliant de corp care conţine „pudră de diamante”. „Picioarele lui Jennifer reprezintă partea corpului care îi pune cele mai mari probleme. Ea este predispusă să facă celulită şi atunci când se îngraşă, toată grăsimea i se depune direct pe coapse. Dar, de când a început să şi le exfolieze în fiecare zi, picioarele ei arată mai bine ca niciodată”, dezvăluia, anul trecut, o sursă apropiată vedetei. În plus, din trusa artistei nu lipseşte niciodată spray-ul bronzant, care nu numai că-i scoate picioarele în evidenţă, dar i le păstrează şi fine.

jennifer-lopez-picioare-sexy

Chiar dacă are 42 de ani, Gwyneth Paltrow nu se fereşte să se afişeze în rochii scurte, pentru că este conştientă că are ce arăta. Secretul ei? În urmă cu câţiva ani, actriţa a fost fotografiată plimbându-se într-un parc din New York cu greutăţi în jurul gleznelor. Tehnica folosită de aceasta este foarte întâlnită în sălile de fitness, deoarece ajută la arderea mai multor calorii, dar şi tonifiază musculatura. Pentru a se întreţine, Gwyneth mai practică yoga şi pilates.

gwyneth-paltrow-picioare-sexy

Picioare lungi, talie de viespe şi chip perfect, modelul Heidi Klum, mama a patru copii, le face cu succes concurenţă, la aproape 42 de ani, mult mai tinerelor ei colege de breaslă. Prevăzătoare, încă de pe vremea când era în topul celor mai râvnite manechine de pe podiumurile de prezentare, frumoasa nemţoaică şi-a asigurat picioarele pentru suma de 2 milioane de dolari.

heidi-klum-picioare-sexy

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!