Tendințe inspirate din moda străzii

De Consuela Stratulat pe
După ce am analizat ținutele de pe catwalk, prezentate în cadrul Săptămânii Modei de la Paris, New York, Londra și Milano, ne îndreptăm atenția și spre moda străzii. Vezi care au fost cele mai întâlnire tendințe pe care le poți adopta și tu.

Beretele au apărut prima dată pe catwalk în cadrul colecției toamnă-iarnă 2015 semnată de Gucci, așa că nu este de mirare că au fost purtate de cele mai celebre fashioniste.

Soo Joo

Pielea colorată a fost, de asemenea, preferată de fashionistele de la Săptămâna Modei, care au asortat-o cu piese cât mai simple.

Nathalie Helgerud

Hainele care imită pijamalele au revenit în forță în acest sezon. Sunt purtate cu accesorii preíoase, care le dau un aer elegant.

Margherita Rovelli

Fusta plisată, midi, scurtă sau lungă, pare modelul preferat de fashioniste. Iar partea cea mai bună este că poate fi purtată cu orice, de la cămăși clasice, la tricouri simple sau pulovere.

fusta plisata

Jachetele cu detalii din lână sunt prezente în fiecare toamnă, dar fashionistele reușesc să le poarte în cele mai inedite moduri. Inspiră-te de la ele!

Laura Comolli

Rochiile vaporoase și delicate nu se vor demoda niciodată, iar pasionatele de modă știu asta. Dacă vara le poți purta simple, toamna sau iarna le poți combina cu pulovere groase.

Pernille Tesbaek

Costumul masculin este în tendințe de câteva sezoane, iar fashionistele nu ratează nicio ocazie să îl poarte. Este perfect atât pentru serviciu, cât și pentru ieșirile cu prietenii.

Linda Tol

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro