Secretele Antoniei, în revista Unica de decembrie

De Monica Cismaru, pe
Cântăreața e vedeta aleasă pentru copertă de revista Unica pentru numărul din decembrie. Aceasta a realizat un shooting spectaculos, în care ne arată forma fizică de invidiat la care a ajuns după numeroase antrenamente la sală, asistată de partenerul ei, Alex Velea

.

Antonia - shooting revista Unica

Vedeta spune că nici înainte să aibă copii nu arăta atât de „fit“și ne împartășește regimul ei de viață. „Am văzut după prima sarcină că-mi revin repede și am zis să profit de treaba asta și să merg la sală imediat ce-mi dă doctorul voie. Am auzit tot felul de vorbe cum că m-am reapucat prea repede de sport. În primul rând, îmi făceam mie rău, pe Dominic l-am născut prin cezariană, în plus, sunt fricoasă. Și nu-ți imagina că  am intrat în sală și am m-am apucat  imediat de abdomene, am început încet, cu cardio. Acum, rutina mea de sport e puțin mai bine conturată, mă ajuta foarte mult Alex, el mă susține în treaba asta, trăiește o viață sănătoasă și mi-e mult mai ușor și mie să procedez la fel. Ne motivăm unul pe celălalt și asta ne ajută mult“, povestește Antonia.

Antonia - shooting exclusiv

Se află într-un vârf profesional, e una dintre cele mai apreciate cântărețe din Romnaia, dar pe plan personal, are câteva rezerve care n-o lasă să fie pe deplin fericită. Încă se zbate să-și aducă fetița, pe Maya, în vârstă de cinci ani, în România. Cea mica se află în Italia, la familia fostului ei soț, dar Antonia e optimistă că totul se va rezolva cu bine: „Trebuie! Până la urmă, suntem oameni cu toții, toți avem suflet, indiferent ce s-a întâmplat, fiecare persoană e bună în felul ei, chiar dacă a făcut chestii rele sau s-a supărat pe moment sau se răzbună, orice…  Trebuie să se rezolve, pentru că așa e firesc…“

Pană atunci, se bucură de viața în trei, alături de Alex și fiul lor, Dominic, ce va împlini un an pe 27 decembrie și savurează succesul piesei nou-lansate, „Dream About My Face“.

Antonia - Unica decembrie

Citește mai multe confesiuni ale Antoniei în numărul de decembrie al revistei Unica, din 26 noiembrie la chioșcurile de presă!

Foto: Ștefan Dani

Styling: Irina Hartia

Make-up: Andra Manea

Hair-style: Sorin Stratulat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!