E neschimbată! Vezi cum arată acum superba Karla din “Clona”!

De Ana Munteanu pe
După ce că e frumoasă de pică - da, de la Mama Natură, fără intervenții estetice -, mai e și veșnic tânără! 

Cu buletin de Rio de Janeiro dar cu informații genetice mixte și extrem de exotice – portugheze, boliviene, spaniole si indigene – Juliana Paes a încântat ochiul publicului – feminin și masculine deopotrivă – cu apariția ei fascinantă din serialul-fenomen al anului 2000.

Cel mai important rol al carierei ei – și primul ca și protagonistă – a fost cel din serialul lui 2009 în Brazilia, „Caminho das Indias/India”. Formele ei apetisante i-au adus coperta lunii mai 2004 a revistei Playoby. Doi ani mai târziu, Juliana a intrat și în vizorul celor de la celebra revistă People, care au declarat-o unul dintre cei mai frumoși oameni din lume – lucru destul de rar întâlnit în rândul vedetelor non-Hollywodiene.

S-a căsătorit în 2008 cu omul de afaceri Carlos Eduardo Baptista, cu care are doi băieței. Frumoși și ochioși ca ea, evident!

Iar acum, la 36 de ani, arată… la fel ca la debut! Datorită trupului ei tonifiat și a tenului ei proaspăt și  de  nu i-ai da o zi peste 20 de ani!

Juliana reușește să echilibreze cu succes viața de familie cu aceea profesională: joacă în continuare, realizează emisiuni de divertisment și este imaginea multor branduri de lux.

As peças clássicas são as minhas favoritas!! Amei meus mimos @montecarlojoias www.montecarlo.com.br #lojavirtualmc

A photo posted by Juliana Paes (@julianapaes) on

Foto: Juliana la Carnavalul de la Rio / northphoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro