Cele mai frumoase rochii ale primăverii

De Andreea Catrina pe

Designerii şi-au prezentat deja colecţiile pentru sezonul următor, aşadar acum e momentul să vezi care sunt principalele tendinţe ale primăverii şi verii. Influenţa anilor ’70 se simte în majoritatea colecţiilor, chiar şi atunci când vine vorba de rochiile elegante, de seară. Şi pentru că vorbim despre ele, am făcut pentru tine o selecţie a celor mai frumoase rochii, pe care le-am văzut pe podiumurile de prezentare.

Rochiile albe

Albul rămâne în tendinţe şi anul acesta, iar case de modă precum Elie Saab, Oscar de la Renta şi Lanvin au inclus în colecţiile lor rochii albe spectaculoase. Chiar dacă nu sunt create pentru mirese, acestea pot înlocui oricând tradiţionala rochie albă de mireasă.

rochii albe

Rochiile cu imprimeuri florale

Le-am văzut la Marchesa, Monique Lhuillier şi Dolce&Gabbana şi ne-au plăcut la nebunie. Stilurile sunt total diferite, însă. Dacă Marchesa propune rochii ce par rupte din anii ’70, Monique Lhuillier se joacă cu volumele, iar Dolce&Gabbana propune stilul spanish, tradiţional, cu imprimeuri florale maxi şi buline.

rochii cu imprimeuri florale

Rochiile în culori intense

E sezonul culorilor intense, aşa că designerii au venit cu propuneri spectaculoase, care să surprindă acest lucru. Ne-au plăcut în mod special o serie de rochii din colecţiile Marchesa, Carolina Herrera şi Oscar de la Renta.

rochii in culori intense

Rochii provocatoare

Decolteuri adânci, decupaje, croieli mai sexy ca niciodată! Toate se regăsesc în tendinţele următorului sezon. Inspiră-te din colecţiile Elie Saab, Jason Wu şi Roberto Cavalli.

rochii provocatoare

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro