Ce să faci dimineața ca să slăbești

De Consuela Stratulat, pe
Uneori, o dietă echilibrată și sportul nu sunt de ajuns ca să slăbești. Vezi care este obiceiul de 5 secunde care te ajută să ai o siluetă perfectă.

Cercetări recente au arătat că ai nevoie de doar 5 secunde, în fiecare dimineață, ca să slăbești. Nu trebuie să faci exerciții complicate, ci doar să te cântărești. Un studiu care să susțină aceste concluzii a fost publicat în „Jurnal de Obezitate”, iar specialiștii au constatat că persoanele care își verifică zilnic greutatea reușesc să o țină mai bine sub control, potrivit healthyandnaturallife.com. Odată ce te urci pe cântar dimineața, ești mai motivat în timpul zilei să reduci caloriile sau să faci mișcare. Acest lucru se întâmplă deoarece devii mai conștient de greutatea ta.

Alte obiceiuri care te ajută să slăbești

Pe lângă monitorizarea greutății, poți adopta și alte obiceiuri de dimineață, care te ajută să slăbești. Încearcă să bei cât mai multă apă și evită sucurile carbogazoase, deoarece conțin mult zahăr. Este, de asemenea, foarte important să nu sari niciodată peste micul dejun! Eviți, astfel, apariția poftelor nesănătoase și mănânci mai puțin.

Sursa foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!