Baia care îți detoxifică organismul

De Consuela Stratulat, pe
Detoxificarea organismului printr-o baie este un remediu antic, care te ajută să scapi de toxine și să te relaxezi. Vezi cum o pregătești.

O baie care detoxifică organismul are rolul de a elimina toxinele prin piele și de a absorbi nutrienții care sunt în apă. După un astfel de moment, te vei simți proaspătă și plină de energie. Când te pregătești, asigură-te că nu te va deranja nimeni pentru aproximativ 40 de minute. Primele 20 de minute sunt pentru a elimina substanțele nocive din corp, iar următoarele 20 pentru a absorbi mineralele din apă.

Ingredientele necesare pentru o baie detoxifiantă

Ai nevoie de 2 căni de sare amară, 2 căni de bicarbonat de sodiu, 2 căni de sare de mare, 5 linguri de ghimbir măcinat și o cană de oțet de mere. Adaugă toate ingredientele într-o cadă cu apă fierbinte și bucură-te de moment. Dacă vrei, poți folosi și câteva picături de ulei esențial în cadă.

Beneficiile unei băi detoxifiante

Sarea amară atrage toxinele din corp, calmează durerile și relaxează sistemul nervos. Oțetul de mere tratează artrita, guta și orice disconfort cauzat de inflamații. În plus, te va ajuta să adormi imediat și să te trezești odihnită. Ghimbirul te ajută să îți întărești sistemul imunitar, iar o baie cu ghimbir va alunga simptomele unei răceli și te va umple de energie. Sarea de mare este ingredientul folosit din cele mai vechi timpuri pentru detoxificare. Pe lângă faptul că atrage toxinele din corp, îți menține pielea frumoasă și sănătoasă.

Sursa foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!