Gina Pistol va prezenta emisiunea „Asia Express” la Antena 1

De Unica.ro pe 13 noiembrie 2017
În primăvara anului 2018 Antena 1 va prezenta ”Asia Express”, o emisiune plină de aventuri, în care șapte cupluri de vedete pornesc într-o călătorie concurs prin Asia, sperând să câștige premiul de 30.000 de euro. 

Emisiunea este produsă de Mona Segall, cea care se ocupă și de ”Chefi la cuțite”, iar prezentatoarea va fi Gina Pistol. Ei i se alătură actorul Marius Damian, care va fi co-prezentator.

Gina Pistol nu are emoții în legătură cu aventura care o așteaptă. „Eu am mers 1000 de kilometri într-o lună şi oricum a fost foarte greu, nu vreau să-mi imaginez cum vor fi 5000 de kilometri în cinci săptămâni!”  a spus Gina. „Eu sunt fascinată de Asia, când eram mică îmi doream să câştig foarte mulţi bani şi să merg cinci săptămâni în Asia. Uite că mi s-a îndeplinit visul! Doar că nu sunt atât de bogată!”, a mai adăugat ea. 

Cele șapte cupluri de vedete se vor întrece pe traseul Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda. Printre concurenții care au fost anunțați deja se numără surorile Nicoleta și Iuliana Luciu, Dorian Popa împreună cu mama lui, Marian Drăgulescu și soția, Cătălin Moroşanu și fratele lui. 

Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda este traseul pe care cele 7 cupluri de vedete sunt nevoite sa il parcurga in aceasta aventura. Spre deosebire de orice alt reality de acest gen, “Asia Express” reuseste sa puna intr-adevar la incercare limitele celor care ii accepta provocarea. Intreaga actiune are loc in diverse sate sau orase ale acestor tari, nu exista un spatiu delimitat in care concurentii sa fie nevoiti sa participe la niste probe

Lidia Buble, dezvăluiri din copilărie: "Mi se părea ceva anormal să adorm fără să iau bătaie"

Lidia Buble, dezvăluiri din copilărie: "Mi se părea ceva anormal să adorm fără să iau bătaie"