Gesturi feminine pe care bărbaţii le adoră

5. Când foloseşti produse cosmetice

Nu înţelege exact de ce ai trei produse diferite anticelulitice, dar îi place să vadă cum le foloseşti. Ce poate fi mai ademenitor decât o femeie care se unge pe tot corpul cu ceva care miroase bine şi îi lasă pielea fină la atingere după aceea? Aşadar, mai lasă uneori uşa deschisă la baie…

6. Modul în care reacţionezi când vezi un copil

Vocea ţi se subţiază brusc, ai un zâmbet imens pe faţă şi începi să îndrugi tot felul de dulcegării, asta când nu oftezi cu nostalgie. În mod clar bărbaţii nu fac atâta tam-tam când văd un copil, însă apreciază entuziasmul cu care te manifeşti tu.

7. Când îi îndrepţi gulerul de la cămaşă

Orice gest care implică grija pe care i-o porţi va fi privit cu ochi apreciativi. Se va simţi măgulit că îi aranjezi gulerul de la cămaşă, însă nu căuta să faci totul pentru el. Oferă-i aceste gesturi ocazional, atât cât să vadă că îi porţi de grijă, nu că ai impresia că el nu se poate descurca singur.

8. Mersul pe tocuri

Cel mai feminin gest şi totodată apreciat de orice bărbat este mersul pe tocuri. Atunci când stăpâneşti arta mersului pe tocuri, rezultatul este unul senzual, care fură privirile tuturor reprezentanţilor sexului opus.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, află şi care sunt gesturile care sensibilizează orice bărbat.

Foto: Shutterstock

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Relaţii
Vă recomandăm: