Trup de zeiţă cu uleiuri nobile

De Erika Chivu, pe

La fiecare mască naturală preparată, adaugă câteva picături din uleiul esenţial preferat.
Ce-ţi doreşti? Piele mai catifelată, ten mai hidratat, unghii mai rezistente, coapse fără pic de celulită, păr plin de strălucire sau… pe toate la un loc? Uleiurile sub orice formă garantează rezolvarea problemelor tale de frumuseţe. Ţi-am pregătit noi metode de îngrijire, care abia aşteaptă să fie puse în practică.

Relaxează-te în cel mai plăcut mod

Ca să îţi revii după o zi extenuantă şi să îţi recapeţi buna dispoziţie, răsplăteşte-te cu o baie specială, în care combinaţia dintre diferite uleiuri esenţiale îţi va răsfăţa simturile şi îţi va catifela pielea. Umple cada cu apă, dar nu foarte fierbinte, apoi adaugă câteva picături din următoarele uleiuri aromate: de caisă, de pepene şi de migdală. Câteva lumânări parfumate vor întregi atmosfera de vis.

Unghii sănătoase

Ai unghii casante, care se exfoliază foarte uşor? Ei bine, uleiurile-tratament au fost special concepute pentru a rezolva urgent această problemă neplăcută. De aceea, este esenţial să foloseşti acest produs săptămânal, indiferent că ai ales să aplici sau nu după aceea un strat de ojă. Acest tratament are rolul să protejeze şi să ofere un plus de rezistenţă unghiei. Iar pentru a completa acest ritual de îngrijire, o dată pe săptămână masează-ţi unghiile şi cuticulele cu puţin ulei de măsline, apoi aplică suc proaspăt de lămâie, pentru a da strălucire  naturală.

Coapse perfecte

Ştii deja că masajele energice şi împachetările în care foloseşti diferite ingrediente diminuează celulita şi redau pielii fermitatea. Uleiurile reprezintă ingredientul de bază ce trebuie folosit la fiecare astfel de tratament, pentru că au un efect de încălzire, menit să sporească acţiunea celorlalte produse folosite. Iată o reţetă simplă, cu efect garantat, pe care o poţi pune în practică singură: amestecă zaţ de cafea cu puţin ulei de măsline şi cu câteva picături de ulei esenţial de ylang-ylang. Aplică acest amestec pe zonele cu probleme şi masează, timp de câteva minute, cu bile de plastic speciale. Lasă apoi ingredientele să acţioneze 20 de minute şi, la final, îndepărtează cu apă călduţă.
Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!