Tratamente pentru corp ferm. Cum să arăţi de milioane după Sărbători

De Libertatea pentru femei, pe

Probabil şi tu visezi la forma ideală. Dar ce faci dacă nu eşti o mare amatoare de exerciţii fizice şi nici nu agreezi ideea de a avea restricţii alimentare? Poţi încerca unul sau mai multe dintre tratamentele cosmetice pe care ţi le propunem. Unele dintre ele sunt delicioase, la propriu, şi foarte eficiente, pentru a avea un corp demn de admirat.
 

Terapia cu aur

Procedeul ce are ca ingredient principal praful de aur te ajută să ai o piele fermă, frumoasă şi să îţi păstrezi bronzul mai mult timp. Un alt ingredient important al tratamentului este planta exotică ylang-ylang, ce are un miros dulceag şi pătrunzător, al cărei efect e similar aromoterapiei. La început, se face pe întregul corp (braţe, spate, sâni, picioare) un peeling pe bază de aur, acesta având elemente grunjoase care facilitează curăţarea pielii. Apoi se aplică o cremă cu uleiuri esenţiale, pentru a dizolva grăsimile şi pentru a acţiona asupra celulitei. Masca de aur se lasă să acţioneze într-un interval cuprins între 20 şi 60 de minute, atât la temperatura camerei, cât şi într-un tunel (cuvă), cu efect de saună.
Recomandarea specialistului: 2-3 ori pe săptămână cu o zi de pauză, timp de 30 de zile.

Procedeu cosmetic cu parafango

Parafango este un amestec de parafină cu nămol şi alge marine ce au ca efect îndepărtarea celulitei, eliminarea surplusului de kilograme şi tonifierea corpului. Parafina are rolul de a hidrata pielea, în timp ce nămolul şi algele marine ajută la îndepărtarea grăsimii acumulate în exces. O şedinţă durează de la 30 la 60 de minute, în funcţie de cât doreşte fiecare. Recomandarea specialistului: 2-3 ori pe săptămână cu o zi de pauză, timp de 30 de zile.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!