(P) Trăieşte experienţa Pure & Natural cu NIVEA

De pe

Ce înseamnă NATURAL pentru tine? Care sunt experienţele naturale care te definesc şi în care te regăseşti ca femeie?
Sunt intrebarile de la care a plecat ultima campanie NIVEA Pure & Natural. O gama cu o filozofie 100% naturala si cu 95% ingrediente de origine naturala, ce ofera pielii ingrijirea necesara.
Raspunsurile la intrebare, alaturi de informatii despre produsele Pure & Natural, le-am strans pe www.nivea.ro/experientenaturale , o sectiune speciala creata pe pagina NIVEA, prin intermediul careia vei afla care este profilul tau Pure & Natural. Rand pe rand, cele sapte intrebari care alcatuiesc quiz-ul, te vor ghida spre oazele de verdeata urbane sau spre poienile inmiresmate din munti. Spre produsele care ingrijesc pielea, in functie de nevoile fiecareia, si spre premiile Pure & Natural, printre care se numara, o excursie in Delta Dunarii sau o excursie la Sighisoara, 2 vouchere pentru redecorarea balconului,  20 de cosulete de picnic, 20 de genti de piele si numeroase produse NIVEA Pure & Natural.
Asadar, esti City Green sau Nature Green? Esti genul care alearga desculta prin iarba sau genul care alege o plimbare prin parc, incaltata in pantofii ei preferati?
E randul tau sa raspunzi si sa te bucuri de experienta NIVEA Pure & Natural.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro