Top 5 cele mai ciudate operaţii estetice din lume

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Vineri, 20 martie 2015, 16:47

În zilele noastre, operaţiile estetice au devenit accesibile tuturor. Cu toate acestea, în ultimii ani, chirurgii esteticieni au încercat să-şi depăşească limitele şi să aducă pe piaţă intervenţii care mai de care mai ciudate. Iată cinci dintre acestea!

Locul 5: Transplantul de gene

Dacă genele tale sunt prea rare, iar mascara sau genele false nu sunt suficiente pentru a-ţi oferi genele mult visate, acum există transplantul de gene!

Locul 4: Operaţia care îţi modelează abdomenul

Pentru cei care sunt prea leneşi să facă sport, medicii au inventat o intervenţie, numită liposculptură, prin care nu numai că se înlătură grăsimea în exces, dar sunt evidenţiaţi şi muşchii abdominali. Practic, intri în sala de operaţie cu burtică şi ieşi cu six-pack.

Locul 3: Intervenţia care îţi schimbă culoarea ochilor

O companie din California a început să testeze un laser care poate schimba culoarea ochilor. Pentru cinci mii de dolari, cei cu ochii căprui pot avea acum ochi verzi sau albaştri.

Locul 2: Procedura care îţi face gropiţe în obraji

Da, există şi această operaţie! Pentru cei care îşi doresc gropiţe în obraji, intervenţia costa aproximativ o mie de euro şi durează foarte puţin!

Locul 1: Operaţia care te face să zâmbeşti

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, colţurile gurii ni se lasă uşor, dând impresia că suntem mereu supăraţi. De aceea, chirurgii plasticieni s-au gândit la o soluţie – un lifting facial, concentrat pe colţurile gurii, care redă imediat zâmbetul oricui.

Foto: operatie estetica/ Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!