Super-coafuri de ocazie

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 03 martie 2022, 15:21
Ce hairstyle alegi pentru cele mai cool momente de distracție din an? Sorin Stratulat, hair-stylistul de la Beauty District, îți propune patru modele de coafuri foarte de efect și ușor de realizat acasă.

The Ponytail

ponytail coafuri de ocazie

Dacă vrei să petreci o noapte nebună pe ringul de dans și vrei ca părul tău să reziste până în zorii zilei, coada de cal este una dintre variantele cele mai bune. Pentru a face însă  lucrurile mai interesante, împletește o șuviță consistentă de păr din partea din față, pe care înainte o poți tapa ușor cu o perie cu peri scurți și deși. Partea de păr cea mai din față și rămasă mai lungă du-o la spate și prinde-o în jurul cozii, înfășurând elasticul. Cu aceeași perie cu perii deși tapează coada de cal astfel creată, pentru un efect mai glamouros al întregului look. Pont: poți finisa coafura cu un spray cu glitter pentru păr, pentru un efect cu adevărat strălucitor.

The Braid

super coafuri de ocazie braided hair

Dacă ești norocoasă și te bucuri să ai un păr generos de lung, dar te-ai plictisit de eternele bucle, te sfătuiesc să optezi pentru un look î­mpletit. Pentru a avea cât mai mult volum, creponează părul cu placa specială chiar înainte să te apuci de treabă. Lasă necreponat părul din lateralele capului, pentru că te vei ocupa de ele la final. Începe să împletești zona din mijloc a părului într-o împletitură clasică de spic. Când termini de împletit, lărgește î­mpletitura trăgând de păr ușor, în stânga și în dreapta. Piaptănă șuviț­ele de păr lăsate necreponate la început cât mai lipite de cap spre spate și prinde-le împreună la ceafă. Ascunde vârful cozii răsucind-o sub împletitură și fixează cu agrafe în culoarea părului.

The Bouffante

super coafuri de ocazie the bouffante

Sigur nu dai greș cu această coafură dacă vrei să fii centrul atenției la petrecerea de an nou! În funcție de forma feței, poți ajusta volumul coafurii astfel încât să te pună cel mai bine în valoare (dacă forma feței tale este ovală, atunci nu ridica prea sus cocul). Mai întâi tapează tot părul, în special la rădăcină, apoi strânge-l lejer la spate cu ajutorul unor ace de păr, fără a lua din volum. Aranjează cu degetele forma finală a coafurii și fixează bine. Tot acum este momentul perfect să îți asortezi coafura cu accesorii supradimensionate.

The Top Knot

coafuri de ocazie the topknot

Dacă ești genul care obișnuiește să stea până în ultima clipă la birou, nu intra în panică. Cu ajutorul câtorva ace și agrafe și al unui spray texturizant poți face imediat din părul tău un coc cool, extrem de tineresc și cu un aspect nonșalant și natural. Prinde tot părul cu un elastic în vârful capului și detensionează-l puțin trăgând ușor de șuvițele de la baza elasticului. Aplică câte o tură de spray texturizant pe câte o șuviță de păr înainte de a o răsuci în jurul elasticului. Fixează fiecare șuviță în parte cu câte o agrafă. Nu te strădui să finisezi prea tare, chiar e bine dacă îți mai scapă câteva șuvițe. Poți purta acest hairstyle cu orice tip de rochie și… doar tu trebuie să știi secretul!

Citește și – Cele mai frumoase machiaje pentru revelionul 2016 – 2017

Citește și – Cele mai frumoase manichiuri pentru revelionul 2016 – 2017

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!