Secretul frumuseţii Cleopatrei. Simplu şi eficient!

De Geo Berciu, pe
Frumuseţea Cleopatrei este legendară, însă, pentru a şi-o întreţine, seducătoarea regină a Egiptului recurgea la tot felul de trucuri de beauty.

Izvoarele istorice au dezvăluit reţetele cosmeticele din timpurile antice, folosite de Cleopatra, unele dintre ele fiind şi astăzi recomandate pentru păstrarea nealterată a tinereţii mult timp.

cleopatra-secret-frumusete 1

Se pare că unul dintre secretele seducătoarei regine a Egiptului erau băile zilnice. Se știe că vremea aridă este un adevărat dușman al frumuseții pielii, de aceea Cleopatra a găsit o soluție excelentă pentru hidratarea naturală a pielii: băile cu lapte și miere, în care adăuga și puțin ulei de migdale.

cleopatra-secret-frumusete 2

Rețeta constă în a adăuga 3 pahare de lapte integral, 150 gr. de miere și câteva linguri de ulei de migdale sau măsline în cada cu apă călduță. În 15 minute, pielea devine moale și catifelată. Datorită conţinutului său bogat în betahidroxizi-acizi, laptele ajută la îndepărtarea celulelor moarte de la suprafaţa pielii cu blândeţe şi totodată hidratează, în timp ce mierea are un efect calmant, cicatrizant şi tonifiant.

(Sursa foto: Northfoto, Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!