Foto: coafurile care te fac să pari mai slabă

De Erika Chivu pe

Părul scurt sau lung şi drept, bobul până la bărbie şi blondul foarte deschis te fac să pari mai plinuţă. Vezi care sunt coafurile cel emai bune dacă vrei să pari mai slabă.

Aşa nu: păr scurt

O tunsoare foarte scurtă, ca a lui Sinead O’Connor sau chiar şi o tunsoare Pixie puţin mai scurtă nu fac decât să scoată în evidenţă rotundul feţei şi obrajii plini. Iar dacă ai şi o bărbie dublă, se va vedea cu atât mai rău.

Aşa da: păr lung şi ondulat

Mariah Carey are o figură rotundă şi obraji destul de „pufoşi”, dar părul lung şi uşor ondulat, cu mult volum, reuşeşte să ascundă acest defect. Ai nevoie de un păr lung cel puţin până la umeri şi vei arăta mai tânără şi mai feminină.
Sinead O'Connor, Mariah Carey

Aşa nu: bob până la bărbie sau mai scurt

Un bob atât de scurt, chiar dacă este original şi modern, nu merge decât la anumite forme ale feţei. O coafură care îţi încadraeză faţa perfect, ca bobul Isabellei Rosellini, este una din cele mai proaste alegeri dacă ai câteva kilograme în plus. Adaugă volum pe părţi şi îţi face faţa şi mai rotundă. Plus că scoate în evidenţă bărbia dublă.

Aşa da: bob lung sau asimetric

Kelly Osbourne are o faţă foarte lată, dar cu acest bob lung uşor ondulat arată foarte bine. Îl poţi purta şi mai drept, nu este nevoie să îl ondulezi zilnic, totul e să depăşească bărbia cu cel puţin două degete.
Citeşte şi: Practic – 6 stiluri de coafat pentru bobul lung.
Isabella Rosellini, Kelly Osbourne
Vezi şi alte poze cu coafuri în pagine următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2