Păstrează mireasma verii

De Georgiana Constantin, pe

Descoperă în revista Unica de iunie cele mai fermecătoare arome ale verii, iar în rândurile ce urmează cele mai noi arome florale ale sezonului.
Vara aceasta, îţi dăm o temă. Gândeşte-te la parfumul tău ca la un accesoriu invizibil, care să se potrivească personalităţii tale, hainelor şi stilului de viaţă pe care îl adopţi. Este singura cale prin care poţi prelungi vara oricât ţi-ai dori  – dacă vei purta un parfum în nopţile ameţitoare ale vacanţei, vei rămâne cu amintiri uimitoare, care vor face imediat legătura cu acel parfum.
Pulverizează-l mai târziu şi te vei simţi imediat la piscina din Ibiza, la picnicul din parc, la unul dintre festivalurile verii sau la petrecerea de la miezul nopţii. “Închide” vara într-o sticlă, pentru a o avea la îndemână în orice zi ploioasă a toamnei! Cel mai bine îţi vor reînvia amintirile aromele florale. Ele nu trebuie să miroasă ca cele purtate cândva de bunicuţe – au apărut câteva arome noi, delicate, dar, în acelaşi timp, modern şi foarte sexy.
Apa de toaletă Fleurs de Cerisier (50 ml, 84,99 lei), de la Acorelle (life-care.com) e delicată, proaspătă şi florală şi combină cu fantezie notele ferme oriental-lemnoase de ambră, mosc şi lemn de trandafir, cu dulceaţa notelor florale de lăcrămioare şi flori de cireş. M-a cucerit şi apa de parfum Rose Eclatante ( 50 ml, 156, 50 lei), de la Florame (naturalparis.ro), cu un parfum 100% natural, pentru că are note dulci şi florale, de trandafir, lăsându-mi o senzaţie de confort.
Apa de parfum Sheer Beauty (50 ml, 290 lei), de la  Calvin Klein, e vibrantă şi feminină şi capeţi mai multă încredere în frumuseţea proprie, când o porţi. Se deschide în acurduri de piersică Bellini, iar la bază are lemn de santal, mosc şi floare de vanilie. E dulce şi romantică. Şi, nu în ultimul rând, trebuie să încerci apa de parfum de la Roberto Cavalli (50 ml, 290 lei), foarte senzuală, care te face să te simţi mai sexy, de la primul strop ce îţi atinge pielea.  Să fie graţie piperului roz din notele de vârf sau poate floarea de portocal din inima parfumului îţi conferă un spirit de cuceritoare? Nu am descoperit încă, ştiu doar fiecare picătură din acest parfum e la fel de preţioasă ca aurul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!