(P) HYDRAFACIAL: tratament complet curățare-hrănire-hidratare

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 martie 2021, 17:19

Pentru că suntem în prag de primăvară, vorbim de un tratament profesional de curățare a tenului pe care oricine – femeie sau bărbat, tânăr sau matur – ar trebui să îl facă periodic. Pe tot parcursul anului, rutina zilnică de îngrijire adecvată este vitală pentru o piele sănătoasă, împrospătată, rejuvenată, însă rezultatele maxime se obțin completând-o cu ajutorul specialiștilor și tratamentelor profesionale.

Dacă te confrunți cu un ten încărcat, pori dilatați, piele uscată, deshidratată, ridată, sensibilă sau iritată, atunci tenul tău are nevoie de ajutorul unor tehnologii și terapii eficiente de curățare și hidratare profundă a tegumentului. Tratamentele faciale neinvazive disponibile la ALTO Studio sunt concepute pentru a veni în sprijinul celor atenți la aspectul și sănătatea tenului și care vor rezultate rapide, fără efort, fără timp de recuperare. 

HidroDermabraziune HYDRAFACIAL

Tehnologie de estetică facială neinvazivă, hidrodermabraziunea exfoliază, curăță profund prin peeling profesional și extracții nedureroase și rejuvenează tenul prin infuzia de nutrienți și acid hialuronic. Este disponibilă în portofoliul ALTO Studio București, centru premium de estetică sustenabilă, și oferă o soluție rapidă și eficientă de îngrijire a tenului, accesibilă oricui, utilizând cel mai avansat echipament de hidrodermabraziune – HYDRAFACIAL.

(P) HYDRAFACIAL: tratament complet curățare-hrănire-hidratare

Tenul tău este propria carte de vizită, iar o piele sănătoasă depinde de trei factori principali: curățare, hrănire, hidratare. Atunci când oricare din aceste elemente lipsește, tegumentul tinde să capete un aspect uscat, tonusul și elasticitatea acestuia scăzând semnificativ. Mai mult, expunerea inevitabilă la factori externi agresivi, precum poluarea și razele UV, agravează starea pielii în fiecare zi, diminuându-i puțin câte puțin capacitatea de a se regenera.

Pentru a aborda în mod complet problematica tenului, HYDRAFACIAL a dezvoltat 3 etape unice de tratament, care, utilizând tehnologii și produse unice, oferă primul tratament facial complet de curățare-hrănire-hidratare, complet non-invaziv și nedureros.

Cele 3 etape ale procesului de hidrodermabraziune prin intermediul aparatului HYDRAFACIAL sunt după cum urmează:

 1. Curățare și Exfoliere + Peeling cu acizi. Cu ajutorul aplicatorului special cu vacuum, celulele moarte și impuritățile sunt eliminate în mod delicat, fără a leza pielea. Peeling-ul cu acizi HYDRAFACIAL este unul delicat, dar eficient, adaptat tenului tău, ce curăță porii și tenul fără a cauza iritații sau bine-cunoscuta roșeață specifică unor peeling-uri mai agresive.
 2. Extracții puncte negre + Hidratare superficială. Tehnologiile unice HYDRAFACIAL se folosesc de un sistem cu vortex pentru a extrage punctele negre, inclusiv din zonele greu accesibile ale feței, precum cea nazolabială. După finalizarea etapelor de curățare în profunzime, HYDRAFACIAL livrează în derm substanțe hrănitoare pe bază de acid hialuronic și antioxidanți, care ajută tenul să revină la o stare generală foarte bună.
 3. Hrănire și Protecție. Cu ajutorul gamei speciale de produse HYDRAFACIAL infuzate în piele, în relație cu tipul tenului și problematicile specifice, se suplimentează lipsa substanțelor-cheie cauzată de factorii nocivi, iar tenul va fi protejat de agresiunile externe pentru o perioadă mai lungă de timp. 

(P) HYDRAFACIAL: tratament complet curățare-hrănire-hidratare

HYDRAFACIAL – Cea Mai Bună Tehnologie de HidroDermabraziune

Tehnologia HYDRAFACIAL  este soluția de ultimă generație pentru curățare și rejuvenarea facială non-invazivă. Cu ajutorul substanțelor active exclusive folosite și al celor patru tehnologii unice patentate – Vortex Cleansing, Vortex-Extraction, HydroPeel Exfoliation și Vortex-Fusion, HYDRAFACIAL își asigură locul între cele mai avansate terapii faciale non-invazive de pe glob.

HidroDermobraziunea HYDRAFACIAL este rezultatul multor ani de dezvoltare și cercetare dedicate exclusiv bunăstării tenului și oferă eficiență într-un singur tratament.

Rezultate garantate în urma tratamentului

Fie că ai un ten acneic, uscat, gras, natural, cuperotic sau sensibil, cele 3 etape ale tratamentului de hidrodermabraziune te ajută să minimizezi liniile fine și ridurile, să-ți îmbunătățești elasticitatea și textura tenului, să elimini acneea neinfecțioasă și punctele negre, imperfecțiunile, petele pigmentare, și să îți repari porii congestionați, iritați și măriți. HYDRAFACIAL este eficient pe toate zonele feței, inclusiv în zonele mai greu accesibile din zona nasului, dar și pe umeri, decolteu sau mâini, oriunde se impune o curățare profundă dublată de hidratare eficientă.

(P) HYDRAFACIAL: tratament complet curățare-hrănire-hidratare

Avantajele terapiei cu HYDRAFACIAL 

 • Tratament non-invaziv, fără timp de recuperare
 • Tratament rapid, de aproximativ 30 de minute
 • Rezultatele vizibile după prima ședință
 • Tratamentul eficient pe orice tip de piele
 • Procedură sigură, efectuată de terapeuți cu experiență
 • Tratament versatil, personalizabil pentru nevoile tale unice
 • Tehnologii patentate, siguranță garantată
 • Eficiență demonstrată clinic

Dacă vrei să vezi un material complet despre cum decurge procedura de hidrodermabraziune găsești aici un material complet.

La centrul de estetică de tip boutique ALTO Studio , aflat într-o locație distinsă dintr-o zonă rafinată și ușor accesibilă a Bucureștiului, cu un ambient luxos dotat cu tehnologiile cele mai eficiente, găsești  o echipă pregătită să înțeleagă și să răspundă nevoilor și exigențelor tale în îngrijirea completă a tenului și remodelarea corporală neinvazivă.

(P) HYDRAFACIAL: tratament complet curățare-hrănire-hidratare
Programează-te pentru  o sesiune de evaluare și diagnoză cu specialistul în estetică! Acesta îți va propune un plan terapeutic personalizat, etapizat, ale cărui rezultate le va monitoriza prin reevaluări periodice, asigurându-se că beneficiezi de răsfațul și eficiența experienței ALTO Studio.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro