(P) Gerovital Sun, noile produse care îţi asigură un bronz seducător

De Unica.ro, pe
Înainte de începerea sezonului estival, Farmec anunţă lansarea noii game de produse Gerovital SUN într-o variantă modernizată şi extinsă.

Elementul de noutate absolută în această gamă îl reprezintă produsul pentru bărbaţi, creat special pentru pielea lor, formulat astfel încât să asigure protecţia împotriva radiaţiilor solare, asigurându-le un bronz frumos şi uniform în acelaşi timp. Pe lângă acesta, în gamă se găsesc şi produse cu protecţie ridicată pentru pielea sensibilă şi produse pentru pielea sensibilă a copiilor, fiind hipoalergenice, fără ulei de parafină, coloranţi sau alcool.

În noua gamă Gerovital SUN vei găsi uleiuri, loţiuni, emulsii, creme şi geluri. De asemenea, aici au fost incluse şi autobronzante fermecătoare, un fel de „soare la flacon”, pe care poţi să le utilizezi ca alternativă la soare sau după baia de soare, pentru menţinerea şi intensificarea bronzului. Dacă doreşti să ai mereu un bronz seducător, poţi să le utilizezi în orice anotimp pentru asigurarea elasticităţii pielii şi pentru obţinerea unei nuanţe plăcute, uşor colorată.

Formulele noilor produse din gama Gerovital Sun au fost gândite pentru a răspunde necesităţilor de protecţie împotriva radiaţiilor nocive ale soarelui, atât în timpul expunerii cât şi după. Pe lângă dubla fotoprotecţie (UVA şi UVB) acestea asigură în plus hidratarea, emolierea şi hrănirea tegumentelor, având puternice proprietăţi antioxidante.

gerovital sun
1. Loțiune pentru protecție solară, SPF 30

2. Cremă de față nuanțatoare, SPF 50

Produsele din gama Gerovital Sun conţin ingrediente populare, recunoscute de către consumatori pentru proprietăţile lor de a ajuta la obţinerea bronzului rapid şi frumos şi pentru proprietăţile antioxidante, hidratante, vitaminizante (ulei de măsline, ulei de gălbenele, betacaroten, unt de cacao, aloe vera, vitamina E, etc.).

gerovital sun

3. Loțiune spray after sun, 3 în 1

4. Ulei bronzant protector, SPF 10

5. Cremă autobronzantă, ideală pentru picioare

6. Loțiune pentru protecție solară, SPF 20, pentru bărbați

Pentru expunerea la soare îţi recomandăm să alegi protecţia adecvată în funcţie de fototipul tău (piele-păr-ochi), de climă, de anotimp şi de latitudine; dacă nu eşti sigură, poţi opta pentru un factor de protecţie mai înalt. Înainte de a merge la plajă, nu trebuie să utilizezi parfum sau apă de toaletă pe bază de alcool, este de dorit să foloseşti protecţie vestimentară (pălărie, ochelari de soare, tricou). Dacă mergi frecvent la saloane de frumuseţe pentru solar, nu te baza pe acest fapt. Bronzul artificial nu te fereşte de arsuri şi riscul de cancer de piele dacă nu te protejezi.

Produsele Gerovital Sun asigură o protecţie echilibrată UVA/UVB, au textură nelipicioasă, non-grasă, nu conţin parabeni şi oxibenoză (ingrediente controversate).

Încearcă-le împreună cu familia ta şi bucură-te de soare fără griji!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!