Cele mai bune măști de vară pentru tenul tău

De Simona C., pe

Laura Lecca (cosmetician la La Bibliothèque) îți recomandă câteva măști de vară, potrivite pentru fiecare tip de ten. Încearcă-le și tu: au rezultate spectaculoase!
 

Mască de miere cu lămâie

Are rezultate spectaculoase și se potrivește pentru toate tipurile de ten. Mierea este antimicrobiană, antioxidantă și, în plus, este foarte lipicioasă, ceea ce îi permite să curețe foarte bine porii. În combinație cu lămâia se poate folosi pentru toate tenurile de ten,în special, cele deshidratate.
Uite cum să prepari masca:

Mască de morcovi

Foarte hidratantă, se recomandă pentru tenurile obosite, îmbătrânite (chiar pentru persoanele tinere care au tenul îmbătrânit0. Se folosește sucul de morcovi, care se aplică pe față, timp de 20 de minute, după care se clătește cu apă călduță.

Mască pe bază de aloe vera

Se recomandă pentru tenurile mixte, acneice, tenurile cu puncte negre . Se aplică, pur și simplu, pe față, planta ca atare, sau masca pe bază de aloe, pe care o poți găsi în magazinele de specialitate. Masca este foarte efcientă și  în combinație cu ceai verde.

Mască-tratament cu suc de ghimbir

Pentru tenul acneic, foarte eficientă este o mască pe bază de suc de ghimbir. Se stoarce ghimbirul și se aplică sucul pe față. Tratamentul trebuie făcut zilnic, timp de 3-4 săptămâni, la sfârșitul cărora nu vei mai avea probleme cu acneea.
Video Robert Hanciarec

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!