4 machiaje superbe şi uşoare pentru Revelion

De Libertatea pentru femei pe

La cumpăna dintre ani e musai să arăţi perfect! Alege o variantă de machiaj care îţi place pentru Revelion, iar specialistul nostru în make-up te va învăţa cum să obţii rezultatul pe care îl doreşti.

Machiaj de Revelion pentru ochi de divă

Pentru machiajul ochilor începe cu o bază specială pentru pleoape. Aplică apoi un fard sidefat deschis la culoare, inclusiv pe arcadă. Din colţul extern al ochiului, aplică un fard albastru electric şi întinde-l pe linia pliului şi uşor pe arcadă până spre colţul intern al ochiului. Coboară intensitatea culorii în colţul extern şi pe linia genelor, având grijă ca pe centrul pleoapei mobile să rămână o nuanţă deschisă, la fel şi la colţul intern. Aplică mascara pe genele naturale, după care poţi aplica gene false, având grijă ca genele cele mai lungi să fie întotdeauna la exterior. Apoi nu uita să trasezi o linie fină de eyeliner pe linia genelor superioare.
TRUC: Poţi trasa un contur fin, discret şi pe pleoapa inferioară, printre gene.
4 machiaje superbe şi uşoare pentru Revelion

Machiaj de Revelion cu buze roşii senzuale

Hidratează-ţi înainte buzele cu o cremă nutritivă specială. Acoperă conturul iniţial al buzelor cu fond de ten. Pentru o culoare de roşu senzual, poţi aplica discret pe conturul buzelor un fard alb sidefat. Redefineşte conturul cu ajutorul unui creion de buze, începând din centru spre exterior la buza superioară şi din exterior spre centru la buza inferioară. Aplică rujul roşu cu o pensulă în aceleaşi direcţii ca şi creionul. Corectează imperfecţiunile şi denivelările cu o pensulă fină de buze, pe care ai aplicat corector pentru a şterge urmele de ruj trasate în afara unui contur perfect. Apoi, nu uita să trasezi o linie fină de eyeliner pe linia genelor superioare.
TRUC: Aplică gloss sau o pudră de diamante pe centrul buzelor.
4 machiaje superbe şi uşoare pentru Revelion

Cum să-ţi conturezi faţa pentru un machiaj perfect

După aplicarea fondului de ten şi a pudrei, închide lateralele feţei, pe contur, cu o pudră naturală, uşor mai închisă decât nuanţa tenului. Închide nuanţa şi pe lateralele nasului pentru a-l subţia şi a da lungime feţei. Ai grijă ca umbrele mai închise să fie bine estompate, discrete şi să nu apară ca nişte dungi sau pete pe faţă. Apoi aplică blush pe pomeţi şi estompează discret spre tâmple.
TRUC: La conturul sprâncenelor nu lăsa intensitatea mai mare la începutul acestora, pentru că îţi va înăspri privirea.

Machiaj natural pentru Revelion

Un contur negru al ochilor şi două straturi de mascara îţi vor da o privire misterioasă. Pentru buze foloseşte un creion natural pentru contur şi vei evita ca după îndepărtarea rujului sau a gloss-ului să rămâi cu un strat de creion strident pe margini.
TRUC: Nu aplica gloss-ul până pe marginea buzei. Opreşte-te cu câţiva milimetri înainte pentru a nu risca să se întindă în afară.
4 machiaje superbe şi uşoare pentru Revelion

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro