Frumuseţe: 4 trucuri pentru un machiaj perfect

De Libertatea pentru femei pe

Cu ajutorul machiajelor care se poartă în acest sezon, chipul tău va avea un aspect mai luminos şi mai captivant, iar tu vei fi mai atrăgătoare. Tot ce trebuie să faci este să alegi stilul care ţi se potriveşte.
 

► NATURAL FEMININ

Frumuseţea naturală este în continuare apreciată. Poţi obţine un machiaj discret, care să îţi pună în evidenţă trăsăturile, folosind fard corector şi fond de ten, un blush în nuanţe de bej, piersică şi un ruj sau gloss roz deschis ori crem. Pe pleoape aplică un fard în acelaşi ton de bej sau maro deschis, foarte pal.

► BUZE SENZUALE

Rujul roşu şi cel în culori „tari”, ca roz intens sau oranj, se numără printre alegerile potrivite pentru această vară. În machiajul de seară, dacă vrei să atragi atenţia asupra buzelor, încearcă variantele mate.
Restul feţei trebuie să aibă un aspect cât mai natural. Foloseşte fond de ten şi un mascara negru.

► LOOK ELECTRIZANT

Pentru un aspect uşor mai îndrăzneţ, potrivit în serile speciale, încearcă farduri de pleoape pe culori tari ca roz, albastru, verde sau oranj. Şi cum vei atrage toate privirile, restul tenului trebuie să arate impecabil. Foloseşte corector şi fond de ten. Apoi trasează o linie fină cu tuş negru la baza genelor şi aplică mascara de culoare neagră în două straturi. Pentru buze, alege un ruj natural sau roşu.

► PRIVIRE INTENSĂ

Machiajul de tip Smokey Eyes rămâne între preferinţe. Foloseşte un fard gri, unul negru, creion sau tuş şi mascara de culoare neagră. Dacă ai ochi albaştri, poţi opta pentru un fard albastru închis, iar dacă îi ai verzi, pentru unul verde închis. În completarea lookului, aplică fond de ten, pudră sau blush, iar buzelor dă-le o nuanţă cât mai naturală.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro