Linia Deuteria Lux cu apa „vie”, în exclusivitate la Help Net

De Unica.ro, pe

Nu putem trăi fără ea mai mult de o săptămână, este parte esenţiala a organismului uman şi chiar îmbătrâneşte o dată cu noi. Apa, cea mai răspândită …
… substanţă de pe Pământ, este unul dintre marile secrete ale naturii, dar şi un factor esenţial în creşterea calităţii şi a duratei vieţii umane. ESENŢIALĂ pentru că îşi schimbă de-a lungul timpului în organism, structura, compoziţia şi conţinutul informaţional, îndeplinind funcţii specifice şi MISTERIOASĂ pentru că ascunde puteri nebănuite.

Ce este apa echilibrată în deuteriu

Fără nici o legătură cu minunata lume a basmelor, apa devine vie şi capătă proprietăţi estetice, terapeutice şi de întreţinere unice. În urmă cu 25 de ani, cercetătorii români de la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice din Râmnicu Vâlcea, plecând de la studiul apei grele, folosite pentru dezvoltarea tehnologiilor nucleare şi bogată în deuteriu, un izotop stabil al hidrogenului natural, au remarcat un lucru extraordinar la „apa uşoară” (rezultată prin înlocuirea unui atom de hidrogen din molecula apei cu un atom de deuteriu): 0% toxicitate, 0% urma de nenatural.
 
Apa echilibrată sau uşoară în deuteriu are numeroase efecte biologice: metabolice, neuropsihice, antitumorale şi de control a proliferarilor benigne şi maligne, de ameliorare a statusului cosmetologic cutanat şi antipsoriazice.

Preţuind fiecare picătură, dermatocosmeticele Deuteria Lux combină proprietăţile apei uşoare cu asociaţii complexe de principii active naturale (esenţe, uleiuri, extracte, vitamine), restabilind cu delicateţe echilibrul dintre puritatea şi senzualitatea cutanată. Produsele, dedicate nevoilor specifice şi de bază ale îngrijirii pielii, sunt rezultatul unor studii ştiinţifice profunde şi riguroase şi poartă semnatura prof. Dr. Univ. Ioan Nedelcu, unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi specialişti dermatologi români, doctor în ştiinţe medicale, membru al Academiei Americane de Dermatologie şi al Academiei Europene de Dermatologie şi Venerologie.

„Într-o zi, am fost solicitat să acord ajutor unei frumoase şi celebre doamne, prezentatoare la televiziune, care nu mai putea să-şi îndeplinească obligaţiile profesionale din cauza deteriorării marcate a aspectului tenului ca urmare a solicitărilor speciale, caracteristice meseriei. Suferinţa tenului frumoasei mele paciente s-a dovedit a fi foarte rebelă, în ciuda utilizării unei medicaţii adecvate, corect aplicate şi dublate de corectarea dezechilibrului alimentar şi existenţial. Rezolvarea, aproape miraculoasă, în câteva zile, am obţinut-o doar la asocierea utilizării sistemice şi locale (prin comprese umezite) a apei echilibrate în deuteriu. Am început apoi să-i studiez  calităţile deosebite şi astfel a luat naştere Deuteria Lux, o linie de produse dermatocosmetice unice în lume” povesteşte prof. dr. Ioan Nedelcu.

Cum acţionează produsele din linia Deuteria Lux – beneficii principale:

– apa uşoară din compoziţie îmbunătăţeşte rapid performanţele balanţei hidrice cutanate (fiind o apă super uşoară, echilibrată în deuteriu şi hipotonă se absoarbe mult mai repede şi în cantităţi mai mari în interiorul celulelor, exercitând un efect hidratant excelent;
– îmbunătăţesc utilizarea glucozei şi a grăsimilor revitalizând metabolismul celular cutanat energetic;
– influenţează regenerarea celulară şi întârzie îmbătrânirea pielii;
– permit o respiraţie foarte bună a pielii şi a mucoaselor;
– cresc puterea de apărare locală prin efectul imunomodulant;
– ideale pentru utilizarea pe pielea sensibilă datorită toleranţei cutanate excelente, amplificată de lipsa absolută a toxicităţii.

Produsele Deuteria Lux sunt disponibile exclusiv în farmaciile Help Net selecţionate din toată ţara. Detalii complete despre produsele şi beneficiile gamei sunt disponibile pe www.helpnet.ro şi pe pagina de Facebook – Farmaciile Help Net.
 
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!