Cum să-ți schimbi culoarea sau lungimea părului, fără să te vopsești și fără să te tunzi

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 14 martie 2017, 18:17
Sezonul cald este sezonul experimentelor în materie de styling. De cele mai multe ori, primăvara și vara sunt anotimpurile în care femeile își schimbă cel mai adesea tunsoarea sau culoarea părului. Dacă și tu ți-ai dori să faci asta, dar ți-e teamă că nu îți va sta bine cu noul look, azi îți spunem cum îți poți schimba culoarea sau lungimea părului, fără să te vopsești și fără să te tunzi!

Anul acesta, cele mai căutate nuanțe de păr sunt fie cele naturale, fie cele foarte intense – de la roz, verde sau albastru, până la turcoaz sau alte culori ieșite din comun. Nu-i așa că ți-ar plăcea să vezi cum ți-ar sta cu una dintre ele, fără să fie nevoie să îți schimbi culoarea părului?

Același lucru se întâmplă și cu tunsorile – multe femei cu părul lung ar vrea să știe cum le-ar sta exact cu părul scurt, înainte să meargă la un coafor și să se tundă, în timp ce panica pune stăpânire pe ele, la gândul că au făcut o greșeală care nu poate fi reparată prea ușor.

Încearcă o tunsoare nouă sau o culoare de păr extravagantă

Ei bine, acum poți încerca o nouă tunsoare sau o altă culoare de păr, fără niciun sacrificiu. Aplicația Virtual Hairstyler îți dă posibilitatea să încarci o poză cu tine și să experimentezi sute de tunsori, coafuri sau culori de păr, înainte de a lua o decizie. Pur și simplu îți alegi preferatele, te gândești bine dacă ești mulțumită cu rezultatul și abia apoi mergi și vorbești cu stilistul tău despre schimbarea de look.

Îndrăznește să experimentezi cât mai mult în materie de hairstyling pentru că, după cum bine știi deja, o nouă tunsoare sau o nouă culoare de păr îți va da mai multă încredere în tine, de fiecare dată!

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!