Cum să te simţi ca un supermodel în fiecare zi

De pe

Multe femei sunt complet fascinate de stilul de viaţă al supermodelelor şi de apariţiile lor care par să fie, în fiecare zi, absolut impecabile. Mai mult decât atât, vedete ale podiumurilor de modă, precum Claudia Schiffer sau Christy Turlington, au trecut deja de vârsta de 50 de ani, dar au reuşit să-şi păstreze o alură tinerească şi să-şi asume cu graţie trecerea timpului. Dacă le admiri şi le consideri fascinante, iată câteva aspecte legate de stilul lor de viaţă, pe care le poţi implementa şi tu, chiar din acest moment, ca să te simţi exact ca un supermodel.

O dietă sănătoasă

Ştim că nu toate fotomodelele respectă regulile unei alimentaţii sănătoase, dar cele mai bune dintre ele fac asta pentru că ştiu că acest lucru le influenţează nu numai silueta, dar şi tonusul şi aspectul pielii. Când ai un program foarte încărcat şi trebuie să participi la numeroase evenimente uneori pe continente diferite, aşa cum este cazul lor, trebuie să fii în formă, pentru a-ţi respecta toate angajamentele. Asta nu înseamnă că trebuie să mănânci doar salate şi să bei apă plată cu lămâie, ci că trebuie să acorzi o atenţie suplimentară meniurilor tale. O alimentaţie variată şi echilibrată, care include multe fructe şi legume, proteine şi grăsimi de calitate, te va ajuta să te bucuri de o siluetă armonioasă, dar şi să te simţi mai energizată şi gata să faci faţă provocărilor de zi cu zi. 

O piele bine îngrijită

Deşi este cel mai mare organ al corpului nostru şi sursa multor nemulţumiri, pielea nu primeşte întotdeauna atenţia cuvenită. Nu este suficient să investeşti în creme şi tratamente faciale. Este important să îţi găseşti un dermatolog care să identifice corect problemele tenului şi ale pielii tale, astfel încât să-ţi poată oferi cele mai bune soluţii. Multe supermodele au o relaţie de încredere cu specialişti în dermatologie, la care apelează frecvent şi asta ar trebui să faci şi tu pentru a te bucura de o piele frumoasă cât mai mult timp. 

Mersul pe tocuri

Sunt puţine lucruri care te fac să te simţi mai sexy şi mai încrezătoare decât o pereche de pantofi cu toc, dar din păcate nu toate femeile pot face asta cu eleganţă. Problema vine, de cele mai multe ori, din faptul că aleg pantofi în care nu se simt confortabil. Dacă vrei să ai acea alură de femeie de neoprit pe care o au supermodelele pe podiumurile de modă, alege încălţăminte adecvată, chiar dacă tocurile nu sunt atât de înalte precum ţi-ai dori. Şi dacă îţi place să varieze modelele, poţi încerca oferta de pantofi de dama de la Deichmann.Orice ai alege, nu uita că dacă nu te simţi bine în propriii tăi pantofi, nici nu mai contează ce altceva porţi, pentru că atitudinea ta nu va fi cea pe care ţi-o doreşti. 

O garderobă minimalistă

Sigur că la prezentările de modă top-modelele poartă ţinute rafinate sau extravagante, dar dacă te uiţi pe pozele de tip paparazzi sau pe reţelele sociale, vei observa că, în timpul lor liber, multe fotomodele aleg ţinute foarte simple, aproape minimaliste. Dacă nu ai timp de styling-uri complexe, atunci asta ar putea fi soluţia potrivită şi pentru tine. O garderobă în care predomină culorile neutre şi croielile clasice va arăta întotdeauna impecabil. Şi mai poţi învăţa ceva de la supermodele: nu face rabat la calitate!

Accesoriile fac diferenţa

Poate hainele tale nu sunt de la cele mai mari case de modă din Paris sau Roma, dar câteva accesorii de bun-gust şi de calitate îţi pot face orice ţinută să pară luxoasă. Când găseşti o ofertă bună, nu ezita să investeşti într-o pereche de ochelari de soare de calitate, o eşarfă mare de mătase sau de caşmir sau o bijuterie preţioasă. Câteva astfel de accente vor fi suficiente pentru a-ţi scoate lookul în evidenţă. 

Zâmbeşte! 

Probabil că acesta este cel mai frecvent îndemn pe care îl primesc cele mai multe fotomodele şi e un sfat pe care ar trebui să-l pui şi tu în aplicare. Zâmbetul este cel mai preţios accesoriu al tău şi, asociat cu maniere alese, îţi poate deschide mai multe uşi decât ai sperat vreodată.

Aşadar, ca să te simţi ca un supermodel, tot ce trebuie să faci este să adopţi atitudinea potrivită faţă de felul în care ai grijă de tine şi să păşeşti pe propriul tău drum cu încredere, ca şi cum ar fi un podium de modă. 

Sursă foto: pexels.com

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Deichmann

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!