Cum poţi scăpa de celulită!

De Avantaje.ro pe

Nici nu a venit bine căldura, că au şi apărut primele probleme legate de felul în care arătăm. Celulita nu este însă doar o problemă estetică, ci şi una medicală. Află de la specialişti cum o poţi înlătura.
La fiecare început de vară, devii mai atentă la semnalele corpului: pielea nu mai este atât de fermă, muşchii nu mai sunt atât de tonifiaţi ca vara trecută, când ai mers la sală, iar inestetica celulită acoperă în continuare zonele la vedere.

Chiar dacă există numeroase produse şi intervenţii chirurgicale menite să oprească sau să atenueze aspectul nedorit de coajă de portocală, acestea nu te vor mulţumi pe deplin dacă nu le combini cu un stil de viaţă echilibrat, din care să nu lipsească mişcarea şi un regim alimentar potrivit ţie.

În cartea sa, „Celulita poate fi învinsă” (Ed. Trei), medicul estetician Adina Alberts consideră că pentru a trata celulita, trebuie să afli întâi care sunt cauzele apariţiei acesteia.

Fumezi, bei multă cafea?

Fumatul favorizează apariţia celulitei, aşa cum se întâmplă şi în cazul consumului de cafea.

Cofeina stimulează eliberarea de adrenalină şi noradrenalină, cei mai importanţi hormoni ai stresului, care pregătesc organismul pentru un efort susţinut. Indiferent dacă efortul există sau nu, descărcările de adrenalină se produc oricum, iar organismul se „stresează“.
Vezi continuarea pe avantaje.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro