Creme anticelulitice. Iată ce găseşti pe piaţă şi la ce preţuri

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Miercuri, 22 aprilie 2015, 18:21
Cu paşi mici, sezonul estival se apropie, iar noi ar trebui să-l întâmpinăm cu o piele perfectă şi, evident, fără celulită. Totuşi, îmbunătăţirea aspectului pielii şi mai ales eliminarea celulitei e un proces complex, care implică o alimentaţie sănătoasă, sport, odihnă, hidratare, dar şi folosirea produselor potrivite de îngrijire.

Dar, pentru că noi nu te putem ajuta decât cu nişte recomandări, azi ţi-am făcut o listă cu câteva produse anticelulitice. Sperăm să-ţi fie de folos în cursa către o piele impecabilă!

1. Gel anticelulitic Cellufight! Cryo-Sculpt de la Elmiplant. Cu un efect intens de răcire, gelul acţionează eficient asupra depozitelor de grăsime, se absoarbe rapid în piele şi lasă pielea perfect netedă. 20 lei/ 200 ml.

2. Gel-cremă anticelulitic Swedish SPA de la Oriflame. Răcoritor şi parfumat, gelul hidratează şi tonifiază pielea, înlăturând aspectul de coajă de portocală. 25,90 lei/ 200 ml.

3. Gel-cremă Firming Cellulite Q10 plus de la NIVEA. Îmbogăţită cu coenzima Q10, proprie pielii, formula acestui gel-cremă ajută la regenerarea şi reînnoirea celulelor pielii, dar şi la arderea grăsimilor. 28,99 lei/ 200 ml.

creme anticelulitice

4. Gel cu efect de lifting pentru fese de la Avon. Bazat pe complexul Lift & Tone, acest gel ţinteşte patru rezultate – ridicare, sculptare, întărire şi uniformizare. 19,99 lei/ 150 ml.

5. Firmness Boosting Body Moisturizer de la Sephora. Îmbogăţită cu cafeină, formula acestui produs promite să “topească celulita” şi să lase pielea mai hidratată ca oricând. 97 lei/ 470 ml.

6. Gel anticelulitic Krauter de la Life Care. Produsul promite să ajute la eliminarea excesului de apă din ţesuturi şi să reducă vizibil grăsimea acumulată sub piele. 48,99 lei/ 250 ml.

7. Gel anticelulitic Supliform de la Hofigal. Pe bază de extract de iederă, acest gel se absoarbe rapid în piele lăsând-o hidratată şi tonifiată. 9,80 lei/ 75 ml.

Foto: femeie cu picioare frumoase, picioare fara celulita/ Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!