5 trucuri pentru picioare de invidiat

De Andreea Catrina, pe
Orice femeie îşi doreşte să aibă picioare frumoase... dacă s-ar putea, cele mai frumoase picioare! Dar, dintr-un motiv sau altul, acest lucru nu se întâmplă întotdeauna. Uite ce poţi face, concret şi rapid, pentru a avea picioare de invidiat!

Exfoliază-ţi periodic pielea

Fie că foloseşti un scrub din comerţ, fie că foloseşti unul natural, făcut în casă, e esenţial să îţi exfoliezi pielea măcar o dată pe săptămână! Hidratarea este şi ea importantă, la fel ca şi grija pentru zonele cu probleme, cum ar fi călcâiele.

Epilează-te cu grijă

Dacă foloseşti lama de ras, schimb-o după fiecare folosire, şi investeşte într-un gel de ras de calitate, pentru a evita iritaţiile. Dacă te epilezi cu aparatul electric, nu te grăbi! E de ajuns să-ţi prinzi o singură dată pielea în lamele acestuia, pentru a rămâne cu un semn urât. Dacă te epilezi la salon, cu ceară, alege-o pe cea de unică folosinţă pentru că este mult mai sigură pentru pielea ta!

Tratează imediat orice problemă a pielii

Sunt multe femei care suferă de foliculită sau de iritaţii după epilare. Dacă ai astfel de probleme de mai mult timp, adresează-te unui dermatolog şi rezolvă odată problema! Vei scăpa de un factor de stres, iar picioarele tale vor arăta mult mai bine!

Ridică-te de pe scaun

Din păcate, majoritatea dintre noi petrecem ore bune pe scaun, zi de zi. Tocmai de aceea, în zilele noastre, multe femei tinere se plâng de capilare sparte, glezne umflate sau dureri de picioare. E musai să te ridici periodic de pe scaun, oricât de ocupată ai fi, şi să mergi puţin. Cinci minute pe oră pot face diferenţa!

Stai corect la birou

Evită să stai picior peste picior, pentru că acestă poziţie presupune o presiune mai mare pe vene. Cel mai bine ar fi să îţi aşezi picioarele pe o cutie sau orice altceva, să stai cu ele puţin ridicate, pentru ca sângele să poată circula corect, iar picioarele tale să nu sufere.

Foto: femeie cu picioare frumoase/ Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!