5 motive haioase pentru care merită să ai o piele curată şi sănătoasă

De Unica.ro, pe
Odată cu venirea lunilor călduroase îţi schimbi rutina de îngrijire a pielii şi o ajustezi astfel încât tenul tău să nu aibă de suferit, ci să strălucească şi să aibă acel aspect sănătos.

Dacă te-ai apucat demult de activităţi fizice, cu gândul de a-ţi pregăti corpul pentru vară, atunci e cazul să nu neglijezi nici pielea şi să îi acorzi tenului atenţie deosebită. Ca reguli generale, nu ieşi din casă fără un produs cu factor de protecţie solară aplicat în prealabil. În plus, ajută tenul să îşi menţină acel aspect proaspăt prin exfoliere cel puţin de două ori pe săptămână. Astfel, îndepărtezi celulele moarte de la suprafaţa pielii şi redai supleţea pielii. Machiajul se va aşeza mai bine, iar tenul va fi mai fin. Mai mult, dacă deţii un device cu peri care aplică un masaj blând pe ten îl poţi utiliza zilnic, ca ritual zilnic de îngrijire al pielii. Alocă în fiecare dimineaţă un minut de masaj blând cu o perie hipoalergenică şi clenserul tău preferat; peria acţionează rapid. Continuă cu rutina ta obişnuită de îngrijire-hidratare, protecţie solară sau şi orice altceva iti ajuta pielea. În cazul în care ai nevoie de motive suplimentare pentru a-ţi îngriji tenul cu rigurozitate, iată 5 motive haioase pentru o piele curată şi sănătoasă:

 

1 Soarele zâmbeşte de fiecare dată când vede o persoană cu ten frumos. Când soarele zâmbeşte, oamenii cu piele frumoasă şi sănătoasă se bronzează perfect de 30 de ori mai repede.

2 Vara pare cu 30 de zile mai lungă pentru cei cu un ten frumos. Acest lucru înseamnă că vara se termină pe 30 septembrie, dacă ai o piele frumoasă. Cool!

3 Oamenii cu piele frumoasă şi sănătoasă ajung mai repede pe plajă sau la munte. Traficul scade cu 30% în prezenţa acestor persoane.

4 Aerul condiţionat răcoreşte orice cameră de trei ori mai repede, dacă este populată cu oameni cu un ten frumos şi sănătos.

5 Dacă mergi la plajă şi ai piele frumoasă, ai cu 30% mai puţine şanse să ai nisip în locuri în care nu ţi-ai dori să ai nisip.

 

5 motive haioase pentru care merită să ai o piele curată şi sănătoasă

Dispozitivele FOREO LUNA mini au 25% discount în toate drogheriile DM din România.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!