Machiaje avangardiste pentru 2017

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Pentru că iubim machiajul cu un strop  de extravaganță, îți propunem cinci lookuri inedite, perfecte de recreat pentru petreceri de zile mari și nu numai. Iată care sunt tendințele în make-up pentru 2017 – se poată în continuare glitterul, blocurile de culori, smokey-eyes, nude, toate reinterpretate în maniera inconfundabilă a make-up artistului Alexandra Crăescu.

Foto: MARIUS BĂRĂGAN

Make-up: ALEXANDRA CRĂESCU; Hair-style: JAVIER VERGARA (pentru CHI); Manichiură: Mădălina Hondru / Salon The Beauty Advisor; Stilist: IRINA HARTIA; Asistent stilist: OLIVIA STOICA; Model: BETTY (MANDARINA Models).

 

DiscoBabe Mai întâi, aplică un fard de ochi în tonuri naturale, pentru a crea o bază pe pleoape. Întinde apoi un fard consistent, cu particule de glitter în tonuri nude. Insistă pe gene cu o mascara neagră, pentru densitate. Evidențiază buzele cu un ruj fuchsia și gloss din abundență. Rochie, 2050 lei, Andra Andreescu; cercei argint 925 cu zirconiu cubic, 520 lei; brățări argint 925 cu zirconiu cubic, începând de la 169,99 lei, ambele în magazinele B&B Collection, Be in time, Splend'or și pe bb-shop.roIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!