Doi concurenți de la Insula Iubirii s-au căsătorit

De Unica.ro pe
Chiar dacă emisiunea nu s-a încheiat, iar fanii show-ului nu știu încă ce se va întâmpla cu cuplurile de la „Insula Iubirii” de anul acesta, iată că o serie de fotografii neașteptate au ieșit la iveală – se pare că

Bianca (22 ani) și Liviu (43 ani) s-au căsătorit luna trecută, în Sînandrei, județul Timiș.

Bianca si Liviu inainte de Insula Iubirii

A călcat sau nu a călcat strâmb Bianca, la „Insula Iubirii”?

La sosirea lor pe Insula Iubirii, Bianca și Liviu erau siguri că relația lor va trece proba timpului și a ispitelor. Dacă Liviu și-a făcut de cap în primele episoade ale show-ului și a flirtat cu fetele de pe insula lui, Bianca a rămas nehotărâtă, analizând îndelung situația în care se află.

Încă nu știm ce s-a întâmplat până la urmă între ea și ispita Sorin (31 ani), ispită de care era atrasă în mod evident, dar din câte se pare blonda nu și-a dat frâu liber sentimentelor, deoarece la scurt timp de la întoarcerea din Thailanda, Bianca a hotărât să se căsătorească cu Liviu.

sorin 31 ani insula iubirii

Sorin, bărbatul care a încercat s-o ispitească pe Bianca, la „Insula Iubirii”

Mai mulți concurenți de la „Insula Iubirii” au fost prezenți la nunta Biancăi și a lui Liviu

După o relație de doi ani și jumătate, Bianca și Liviu și-au unit destinele la Sînandrei, Timiș, comuna în care cei doi locuiesc. Conform site-ului banatulmeu.ro, șase dintre concurenții de la emisiunea „Insula Iubirii” le-au fost alături celor doi – Dee Dee și Robert, Aurel și Alexandra, dar și Ben și Cătălin, tânărul care a ajuns mai târziu în show-ul din Thailanda.

Intră în GALERIA FOTO de mai sus pentru a vedea fotografiile de la nunta celor doi!

Bianca și Liviu, lună de miere în Maldive

Imediat după nuntă, Bianca și Liviu au plecat în Maldive, pentru luna de miere. Cei doi au postat pe conturile lor de socializare, mai multe fotografii din această destinație exotică.

Final fericit pentru Liviu, care a fost înșelat de prima soție cu prietenul lui cel mai bun, primarul din localitate

Chiar dacă nu multă lume știe, în urmă cu mai mulți ani, Liviu a ajuns în presa locală din cauza faptului că prima lui soție l-a înșelat cu prietenul lui cel mai bun, primarul din localitate. Liviu și Adriana, fosta nevastă, au botezat unul dintre copiii primarului, iar la scurt timp după eveniment, femeia l-a părăsit și a fugit cu primarul.

Foto: Antena 1, facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO