Alin Oprea rupe tăcerea: „Larisa m-a înșelat de două ori”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 septembrie 2020, 12:24

În plin divorț, solistul trupei Talisman, Alin Oprea (48 ani), face dezvăluiri surprinzătoare despre femeia alături de care a stat 23 de ani. Mulți l-au condiserat pe el principalul vinovat al divorțului, dar iată că acum lucrurile par să ia o intorsătură neașteptată. Într-un interviu recent, Alin a acuzat-o pe Larisa de infidelitate, spunând că în timpul căsniciei lor ea “își găsea consolarea în brațele altor bărbați”.

Citeşte şi: Alin Oprea dezvăluie adevăratul motiv al divorțului

„Soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați. Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieșită din comun, reușind să suport un temperament coleric, un caracter dominator și agresiv, acceptând până și răutatea, minciuna și manipularea. Toate acestea însă până la momentul descoperirii infidelităților ei”, a dezvăluit artistul pentru Click!.

Artistul a mărturisit că Larisa ar fi avut mai multe relații extraconjugale și că și-ar fi dorit chiar ea să divorțeze în urmă cu 10 ani, dar fiul lor s-ar fi opus.

Alin Oprea rupe tăcerea: „Larisa m-a înșelat de două ori”

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„În anul în care eu depuneam toate eforturile posibile să o salvez de executarea unei pedepse cu închisoarea în urma accidentării pe trecerea de pietoni a unei doamne în etate (care din păcate a și decedat la scurt timp), ea trăia o frumoasă poveste de dragoste cu un cetățean german, cu care a avut o relație extraconjugală de lungă durată, un om care și-a părăsit familia și a divorțat pentru ea. Lucru pe care la rândul ei și ea și-l propusese să-l facă, însă fiul nostru a determinat-o să renunțe, izbucnind în hohote de plâns. La acel moment am și primit o citație de divorț, însă printr-o diversiune subtilă în care a implicat și un post de televiziune, a făcut în așa fel încât totul să pară doar o farsă. Un alt moment delicat a fost în anul 2014 atunci când eu eram împreună cu formația Talisman în organizarea unui turneu caritabil de peste 5 luni, cu scopul adunării de fonduri pentru salvarea vieții și redarea vederii micuțului Mihăiță. La polul opus, soția mea tocmai se îndrăgostise lulea și avea o noua relație cu un antrenor de Kangoo Jumps din București cu care s-a afișat public până și la emisiuni tv. Există și alte infidelități însă mă limitez la acestea două, considerându-le pe celelalte doar niște aventuri”, a mai spus Alin Oprea.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!