Femeia Fantastica a zodiacului

Se presupune că Femeia Fantastică nu există, ea este doar un personaj din benzi desenate sau filme. Între zodii găsim o femeie cu adevărat fantastică, zodia Fecioară.

Nativele acestei zodii sunt analitice, preciseși te poți baza pe ele oricând și la orice oră.

Curajoasa Fecioară este ambițioasă și i se potrivește titulatura de amazoana zodiacului. Deși este neînfricată asemenea Femeii Fantastice, este blândă și încearcă să aibă grijă de toată lumea.

Din păcate, se supără și se înfurie din te miri ce, de parcă este sfârșitul lumii. Organizată,  Fecioara vrea ca totul să meargă mereu conform planului. Pentru ea nu există abateri sau lucruri neașteptate.

Practice și dominante nu pot cădea în capcanele pe care le aruncă viața. După opinia sa, ceea ce face și ceea ce gândește este mereu corect, nu are cum să fie greșit. Are moralul unui învingător, nu se poate gândi niciodată că ar putea eșua în ceea ce îți propune.

Fecioara este zodia care urăște compromisul. Pentru ea este ceva rușinos și degradant.

Din punct de vedere fizic, Fecioara este de o frumusețe deosebită, aparent rece sau severă. Pe măsură ce o cunoști, ajungi să o stimezi și să o adori.

Detaliile sunt totul pentru Femeia Fantastica a zodiacului. Până și modul în care se îmbracă este elegant, dar detaliat.

Fecioara nu se va îndepărta niciodată de ceea ce crede că o definește. Ca orice eroină, nu vorbește despre ea, e extrem de sensibilă și blândă.

Sursa foto 123rf

Citește și Cea mai mare durere a zodiei Fecioară

Citește și 10 lucruri de care să ţii cont în viaţă dacă eşti în zodia Fecioară

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Astro Fun
Vă recomandăm: