Marea revenire a lui Teo Trandafir

De Monica Cismaru pe

Într-un interviu lipsit de conformism, aşa cum este şi ea de fapt, Teo Trandafir povesteşte ce-a adus-o înapoi pe micile ecrane, la Kanal D, ce-a făcut în răstimpul în care n-am mai văzut-o şi cum priveşte viaţa ca femeie la 45 de ani, divorţată recent şi cu o fetiţă de 9 ani.
Citeşte şi restul interviului în revista Unica, numărul de octombrie!

Te-a ales Kanal D pe tine sau tu ai ales Kanal D?
Ne-am întâlnit la jumătatea drumului. Eu îmi propuneam nişte chestii irealizabile,  şi ei îmi propuneau nişte chestii irealizabile. Voiau frumos, curat, cer senin şi frunze verzi. Am înţeles-o din prima, pentru că asta îmi propusesem şi eu, şi am zâmbit.

Deci lucrurile imposibile au devenit posibile?
Deocamdată n-au devenit posibile, că nu le-am făcut, dar ce ne dorim noi ni se pare frumos. Noi credem cu putere că frumosul e posibil oricând şi că există atâtea lucruri minunate de aflat…

Eşti bine acum? Din toate punctele de vedere?
Foarte bine. Sunt un pic speriată de ideea că viaţa e alta, telespectatorii sunt alţii. Chiar vorbeam recent cu o prietenă care-mi spunea că nu i-a plăcut niciodată ce-a văzut la televizor în ultimii ani, dar că s-a obişnuit aşa, ceea ce m-a speriat îngrozitor. Dar faptul că am în spate, lângă şi în faţa mea, cea mai bună echipă pe care am văzut-o vreodată mă face să fiu fericită. E o răspundere îngrozitoare să lucrezi cu cei mai buni. Trebuie să se vadă că sunt cei mai buni. E ca la nuntă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro