Spovedania prin telefon şi alte aplicaţii ciudate pentru iPhone

De Nicoleta Galeteanu pe

Dacă nu ţi-ai mai făcut timp să ajungi la parohie să te spovedeşti părintelui, de acum nu vei mai purta această povară în suflet.
Confruntaţi cu aceeaşi problemă sufletească, angajaţii companiei Little iApps au venit în sprijinirea enoriaşilor din toată lumea cu o aplicaţie care îi ajută pe aceştia să se spovedească prin telefon.

Revoluţionara aplicaţie „Confession: A Roman Catholic App” este prima de acest fel care înlesneşte actul spovedaniei în cazul enoriaşilor „rătăciţi”.

Noul serviciu de confesare iPhone a fost primit cu bucurie ed către oficialii dela Vatican care cred cu toată credinţa că cei care s-au lepădat de cele sfinte se vor întoarce în acest fel pe calea cea bună.  

Aplicaţia presupune ca acesta să adauge în listă păcatele care nu sunt incluse în confesiunea uzuală şi să ţină evidenţa ultimei spovedanii.

Metoda inovatoare a dat deja rezultate, reuşind să convingă o persoană să se întoarcă la confesiune după 20 de ani de absenţă.
Aplicaţia costă doi dolari.

Nu vrem să punem la îndoială valabilitatea parabolei fiului rătăcitor în zilele noastre, dar un studiu recent arată că un sfert din aplicaţiile descărcate sunt folosite doar o singură dată. Iată de ce:

Află dacă mai trăieşti

Lipsa timpului cu care se confruntă lumea este una dintre preocupările dezvoltatorilor de aplicaţii iPhone. Aşa că, după ce au găsit soluţia la problema credincioşilor, au rezolvat-o şi pe cea a persoanelor ipohondre care neglijează vizita regulată la doctor.

Graţie aplicaţiei iStethoscope Pro acestea pot afla în timp real dacă mai au puls şi, mai mult decât atât, le permite să asculţe propriile bătăi ale inimii.

Aplicaţia s-a vrut a fi una utilă, căci distractivă nu este, şi costă 0.99 dolari, mai ieftină totuşi decât o vizită la policlinică.

Descoperă pe pagina următoare ce alte aplicaţii inovatoare au dezvoltat companiile penzru iPhone.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2