Ce schimbări aduce noua ordine a zodiilor

De Nicoleta Galeteanu pe

Schimbarea fără precedent a ordinii celor 12 zodii, care au devenit acum 13, ar putea să aibă un impact implacabil, inevitabil, dar mai ales nefast asupra tuturor nativilor…
 … din toate semnele zodiacale.

O nouă ordine a horoscopului sau doar o exagerare naivă a astronomilor americani?

Înainte să ne apucăm să citim în stele şi să aflăm influenţele posibile pe care le-ar putea genera mişcarea Planetei noastre asupra zodiilor, am cerut părerea unui astrolog, care ne-a explicat dacă trebuie să luăm în serios această mutare astrologică.

„…Nimic nu s-a schimbat, iar trăsăturile şi compatibilitatile dintre zodii rămân aşa cum le cunoaştem. O asemenea schimbare, dacă este posibilă, ar avea nevoie de ani de zile că să se impună”, ne linişteşte astrologul Medeea, explicând că sistemul de calcul al zodiilor nu se schimbă aşa uşor, aşa cum nici legile universale ale matematicii nu se pot schimba peste noapte.

„Este foarte dificil să convingi mii de astrologi din întreagă lume să adopte un nou sistem, în condiţiile în care zodiacul celor 12 semne a fost folosit şi îmbunătăţit în mod constant în ultimii 3.000 de ani. Astrologia îşi are rădăcinile în astronomie, iar de-a lungul timpului, zodiile au căpătat simboluri puternice, fiind instrumente complexe de lucru pentru astrologi şi având o importantă deosebită faţă de constelaţiile de la care şi-au luat numele”, a mai spus astrologul.

Dar dacă tot ceea ce se spune este adevărat?

Ca să ştii la ce să te aştepţi de acum înainte, îţi dezvăluim cele mai importante previziuni, privind cariera, banii, dragostea şi, cel mai important, dacă ai parte de conjuncturi astrale favorabile.

Află câteva sfaturi prin care să fentezi noua ordine astrologică de care vorbesc, aşa încât să îţi meargă bine cel puţin tot anul.

Nu mai eşti compatibilă cu partenerul tău

Avocaţii se aşteaptă ca în 2011 să se înregistreze un număr record de cazuri de divorţuri, ca urmare a diminuării gradului de compatibilitate dintre zodii. Dacă eşti căsătorită, vei crede că toate astrele complotează împotriva ta. Şi ai dreptate!

Când te aştepţi mai puţin, vei realiza că cel cu care te-ai căsătorit nu mai este acelaşi pe care îl cunoşteai în facultate şi, deşi vă înţelegeţi de minune, nu mai poate continua să se creadă că este sufletul tău pereche.

Te sfătuim să consulţi cu atenţie previziunile astrale înainte de a lua o decizie în acest sens. Ori, chiar dacă nu te confrunţi (încă) cu probleme, îţi sugerăm să mergi de urgenţă la un consilier în căsnicii.

Trebuie să-ţi modifici tatuajul

 
Una dintre cele mai mari modificări pe care le aduce mişcarea Pământului este schimbarea tatuajului, pentru cei care au avut neinspiraţia să îşi deseneze semnul zodiei cu cerneală permanentă.

Nu credeai, dar până la urmă iată că ai ajuns să le dai dreptate celor care spuneau că tatuajele se demodează, chiar şi când este vorba despre semnul zodiacal pe care îl deţii din naştere.

O conjunctură astrală favorabilă se întrevede doar pentru nativii care au manifestat din naştere pasiune pentru desen, în speţă, pentru cei care au ateliere de tatuaje.

Mai mulţi suspecţi de „dublă personalitate”

Dubla personalitate este fără doar şi poate una dintre cele mai nefavorabile variaţii pe care le aduce acest fenomen major.  

De avut în vedere că nu doar personalitatea indivizilor se va schimba radical, dar muţi dintre aceştia vor putea să le păstreze pe amândouă.

Ca urmare, semnul zodiacal, indiferent că îl stabileşti corect de data asta, nu va mai fi un criteriu crucial ca până acum, pe baza căruia nativii îşi făceau planuri de nuntă.

Schimbă variantele la Loto

 
Aceeaşi stare de confuzie se va produce şi în cazul celor care îşi stabiliseră strategia de joc la loto 6 din 49.

Reprezentanţii Loteriei Române sfătuiesc jucătorii ca înainte de a completa biletul aceştia să verifice care sunt noile lor numere norocoase.

De asemena, rubrica de sudoku se va completa după acelaşi principiu.

Află pe pagina următoare ce alte schimbări te paşte, indiferent de zodie!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2