Haine mai ieftine cu 70% la reducerile de sezon

De Nicoleta Galeteanu, pe

Cu reduceri şi promoţii de până la 70%, marile branduri din centrele comerciale dau startul, din 15 ianuarie, primului maraton de shopping din an.
Deşi promoţiile s-au afişat încă din prima zi a anului la unele magazine, sezonul de reduceri, care debutează peste două zile, aruncă magazinele oficial în marea campanie de soldare din colecţia toamnă-iarnă.

Cum toate magazinele te atrag cu reduceri, ai nevoie de ceva răbdare ca să testezi piaţa mai întâi. În plus, pe lângă discounturile mari, unii comercianţi au organizat şi tombole cu premii incredibile.

Tombole cu maşini 

Magazinul Benvenuti operează reduceri de 55% dar propune clienţilor şi o tombolă cu premii care costau în încălţăminte gratuită şi un autoturism.

Astfel, pentru fiecare 200 de lei cheltuiţi în magazinele Benvenuti, primeşti un talon cu care participi la extragerea premiului cel mare – un BMW seria 3.
Celelalte premii constau în cumpărături în valoare de 2000 şi respectiv 1000 de lei.

Reduceri de 70%

Printre cele mai generoase magazine se numără Celio, Nissa, Vero Moda, Polo Garage sau Motivi care au scos la vânzare produse la preţuri reduse cu până la 70%.

De exemplu, pentru o pereche de jeanşi care costau până mai ieri 140 de lei, plăteşti 50 de lei la magazinul Vera Moda. De asemenea, poţi găsi tricouri cu 25 de lei, paltoane cu 179 de lei, bluze şi cămăşi cu 45-59 de lei.

În magazinele Indidex preţurile la tricouri încep de la 39 de lei şi de la 60 de lei la pantofi, pe rafturile Pull and Bear, iar la Bershka, ieftinirile cele mai mari sunt la cămăşile de damă, de la 69 de lei, şi de bărbaţi, cu preţuri de la 49 de lei.

Şi United Colors of Benetton afişează reduceri de 70%, iar Nine West, care se ştie că nu este tocmai accesibil, propune în această perioadă reduceri de 50%.

Economii de 50%

La Zara, reducerile pornesc de la 50% la pantaloni, pulovere, tricouri şi de 30-40% la rochii, geci şi jachete sau veste. Preţuri bune sunt şi la pantofii Zara, mai ales la cei de vară, pe care îi poţi achiziţiona acum la 109 lei. Cei din colecţia de toamnă-iarnă sunt reduşi la 189 de lei de la 358 de lei, preţul iniţial. Iar o pereche de pantaloni te costă 129 de lei, indiferent de model sau textură.

La Mango, aproape toată colecţie de rochii beneficiază de reduceri de 40 şi 50%. Astfel, dacă înainte de sărbători plăteai 200 de lei pentru o rochie, acelaşi model te costă acum 130 de lei, în timp ce rochiile mai groase, din bumbac sau materiale croşetate, le găseşti la 70 de lei.

Dacă vrei să îţi înnoieşti garderoba de pulovere, tot aici poţi face economii importante. Pentru un pulover de iarnă gros la 150 de lei, plăteşti acum 70-75 de lei.

La Debenhams reducerilor nu depăşesc 50%, dar este aplicată la toată colecţia toamnă – iarnă, în timp ce la magazinele Gap promoţia este de doar 20%, la articolele pentru bărbaţi şi femei.

Perioada de reduceri începe din 15 ianuarie şi se desfăşoară până pe 15 aprilie, dar este bine să te grăbeşti dacă vrei să găseşti haine pe dimensiunile tale.

Foto: Shutterstock 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro