A mers la medic din cauza unor migrene, iar medicii i-au zis că mai are doar 24 de ore de trăit

De Oana Savin, pe
O femeie în vârstă de 40 de ani din West Australia a primit un diagnostic cutremurător după ce a mers la medic din cauza unor migrene care nu mai treceau. Doctorii i-au zis că mai are doar 24 de ore de trăit.

Renae Williamson, care are doi copii, și-a vândut casa, și-a dat demisia și a folosit toți banii pe care îi avea la bancă, în urma cruntului diagnostic.

Ajunsă la medic, Renae a fost supusă unui RMN. Și atunci a primit cumplita veste. Medicii au anunțat-o că are cancer, mai exact o tumoare cerebrală masivă și mai are de trăit doar 24 de ore.

Totuși, femeia a fost operată de urgență, iar chirurgii au reușit să îi îndepărteze uriașa masă, relatează Daily Mail.

Citește și: O tânără a intrat la Medicină, dar vinde legume în piață pentru a-și ajuta familia

După doar șase zile de la operație, medicii au descoperit o a doua tumoare, care, din păcate, nu poate fi îndepărtată.

Atât operațiile cât și recuperarea au făcut-o să își vândă casa și să apeleze la economii.

Acum, femeia este internată în spital, luptând în cotinuare cu necruțătoarea boală. Doar un cocktail de medicamente și chirurgii invazive o mai mențin în viață.

Deși răspund ebine la tratament, înrega sa familie a trebuit să se sacrifice din momentul în care i s-a pus diagnosticul.

Citește și: Doi japonezi formează cel mai bătrân cuplu căsătorit din lume

Am fost nevoită să renunț la studii. Am fost nevoiți să ne vindem apartamentul pentru a ne permite tratamentul. Nu ne permitem să ieșim în oraș, nici măcar pentru o masă simplă. Dacă nu am primit vouchere de zilele de naștere sau de Crăciun nu am ieși deloc din casă”, a afirmat Renae.

Acum, atât ea cât și familia ei îi îndeamnă pe cei din jur să caute mereu semne de melanom.

Verificați-vă zilnic în duș, dacă credeți că este ceva neobișnuit la voi. Nu lăsați pe nimeni să vă spună că nu aveți nimic. Voi vă cunoașteți cel mai bine trupul, aveți încredere în el și cel mai important, aveți grijă de el”, a mai spus femeia.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!