Începe „Kilipirim”- cel mai ieftin târg de carte

De Nicoleta Galeteanu, pe

Peste 10 mii de titluri, apariţii editoriale şi bestseller-uri străine, propune în ediţia de toamnă Kilipirim, cel mai ieftin târg de carte, care începe miercuri, în Bucureşti.
Cunoscut pentru reducerile substanţiale practicate, târgul de carte aduce iubitorilor de lectură cele mai noi apariţii editoriale ale editurilor româneşti, precum şi titluri străine apreciate, devenite bestseller-uri în toată lumea.

Târgul, care se deschide miercuri la Galeria Dalles timp de cinci zile, reuneşte peste 40 de edituri româneşti şi străine deopotrivă.

Potrivit organizatorilor, în oferta de carte se vor regăsi cele mai noi apariţii româneşti ale anului, precum şi volume de succes din anii trecuţi, ediţii de colecţie, cărţi specializate sau bestselleruri în Europa, din toate domeniile de interes: beletristică, hobby, ştiinţă, carte pentru copii, artă, arhitectură sau design.
Iar dacă te pasionează arhitectura, istoria, astronomia, designul sau arta dezvoltării personale, poţi câştiga o bursă de studiu. În acest an, organizatorii oferă trei burse ce presupun cursuri teoretice marca Fundaţia Calea Victoriei.

Kilipirim, cel mai mare târg de carte cu discount din Bucureşti, va fi deschis între 19 şi 23 octombrie, de la ora 10.00 până la 20.00.

Târgul, care a ajuns la cea de-a XIII-a ediţie, se desfăşoară anual şi pe litoral, în perioada estivală. Vara aceasta, iubitorii de carte şi-au asigurat lectura pe faleza Casino din Constanţa.
  Descoperă „Cinci cărţi de citit în această toamnă”.  
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!