Fructe în glastră

De Lumea Femeilor, pe Ultimul update Luni, 17 mai 2021, 14:20

Un aranjament floral schimbă total aspectul unei mese festive. Iar atunci când componentele aranjamentului sunt legume sau fructe, masa pare desprinsă din basme

Aranjament delicat

Este cel mai uşor de real­izat şi, în acelaşi timp, efectul obţinut cu acest tip de aranjament este maxim. Fă în locul codiţei unui măr mare, verde, un orificiu de grosimea degetului mic. Apoi introdu în acesta o floare de gerbera.

Aranjament romantic

Ocină în doi, având ca decor un aranjament cu căpşune, poate fi extrem de apreciatÃ¥ de partenerul tău. Într-o vază sau un bol aşază un mănunchi de căpşune, în care ai adăugat frunze şi flori albe de câmp. Efect garantat.

Aranjament pentru gurman­zi

Exerciţiu de imagi­naţie. Într-un ghiveci de lut, aşază la întâmplare frun­ze de spanac, ceapă verde, ridichi, morcovi, roşii,

Aranjament exot­ic

Într-un ghiveci de lut, aranjează câteva frunze iar apoi înfige în pământ câteva sârmuliţe în care potriveşte un ciorchine de struguri albi, unul de struguri negri, câteva mere şi fructe de kiwi tăiate în jumătăţi, două lămâi întregi, iar deasupra pune două pere.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!