Festivaluri şi premiere la cinema

De Nicoleta Galeteanu pe

Filme clasice

La Glendale Studio (Cotroceni) are loc prima ediţie a Festivalului de Filme Clasice – „Oldies but Goldies”, unde ai ocazia să vezi marile capodopere ale cinematografiei clasice. „Singin’ in the Rain” (Gene Kelly, Stanley Donen, 1952), „An American In Paris” (Vincente Minnelli, 1951) sau „Arsenic and Old Lace” (Frank Capra, 1944) sunt doar câteva dintre filmele de referinţă care au inspirat o generaţie de regizori.

Şapte mirese pentru şapte fraţi/ Seven Brides for Seven Brothers (1954)

Adam cel mai mare dintre cei şapte fraţi Pontipee se căsătoreşte cu frumoasa Milly. Dar şi Benjamin, Gideon, Frank, Dan, Caleb şi Ephraim reuşesc să atragă atenţia unor fete frumoase. Cu temperamentele lor vulcanice, băieţii se încaieră la o serbare câmpenească cu partenerii de întrecere, din cauza a şase domnişoare care reuşesc să le sucească minţile.

Filmul rulează vineri, începând cu ora 19:00.

Anotimpul Vrăjitoarei/ Season of the Witch

Nicolas Cage este un cavaler din Evul Mediu în acest thriller supranatural care îşi aruncă eroul într-o luptă împotriva unei vrăjitoare cu puteri nebănuite. Behmen (Cage) se întoarce în ţinuturile natale pe care le descoperă pustiite de ciumă, de unde trebuie săprindă o tânăra bănuită de vrăjitorie. Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2